Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; negdje svuda je zagusljivo do boli. ventilacije nema nit ce je ikad bit. trebali bi zabranit pa onaj ko oce ...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 96 52.75%
Ne 86 47.25%
Glasači: 182. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-11-07, 12:21   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,200
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

negdje svuda je zagusljivo do boli. ventilacije nema nit ce je ikad bit. trebali bi zabranit pa onaj ko oce zapalit lijepo van zapali pa se vrati unutra. svaku vecer umirem vani. smrdis ko shuga. ujutro kasljem koda sam pusio oci peku. bah gadno
synergy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:51   #42 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

naravno! i ostre kazne za one koji to prekrse!! Ne volim Slovence ,ali su s ovom zabranom napravili dobar posao! Jebote, nemres ni disat unutra,a kad izađeš van smrdis ko stoka!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:57   #43 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
naravno! i ostre kazne za one koji to prekrse!! Ne volim Slovence ,ali su s ovom zabranom napravili dobar posao! Jebote, nemres ni disat unutra,a kad izađeš van smrdis ko stoka!
Sad su u sloveniji počeli pravit neke pokretne birtije, i u njima se prema zakonu smije pušit.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 13:27   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ja sam nepušač i smeta mi dim cigarete i mrzim onaj smrad koji mi ostaje na robi od njih kad izađem van....ali svejedno nisam za zabranu pušenja.uostalom,kome to smeta nek se makne ća,nitko ga ne drži na takvim mjestima
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 13:29   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,256
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
uostalom,kome to smeta nek se makne ća,nitko ga ne drži na takvim mjestima
potpisujem...
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 13:33   #46 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,915
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Glasao sam za Da...
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 22:56   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,059
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Samo neka uvedu tu zabranu. Barem neću smrdit' k'o tvor svaki put kad odem na kavu ili van.
I neću morat' pazit' da me netko ne spali usput, što mi se dogodilo već masu puta.
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 07:24   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Ne !!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 15:12   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 50
Mjuzik se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
ja sam nepušač i smeta mi dim cigarete i mrzim onaj smrad koji mi ostaje na robi od njih kad izađem van....ali svejedno nisam za zabranu pušenja.uostalom,kome to smeta nek se makne ća,nitko ga ne drži na takvim mjestima
Na kakvim ''takvim'' mjestima? Pa gdje god odeš ljudi puše!!
Treba jednostavno zabranit pa ako hoće zapalit neka zapale vanka i vrate se unutra kad su gotovi. Zašto bi se mi koji se ne trujemo morali prilagođavat? Mi svojim nepušenjem ne ugrožavamo nikog, a oni svojim pušenjem ne samo da štete našem zdravlju nego nam još i "usmrđuju" odjeću. I da.. zbog njih nas peku oči dan iza...

ZABRANIT! Daj Bože!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 15:41   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,059
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mjuzik Pogledaj Poruke
Na kakvim ''takvim'' mjestima? Pa gdje god odeš ljudi puše!!
Treba jednostavno zabranit pa ako hoće zapalit neka zapale vanka i vrate se unutra kad su gotovi. Zašto bi se mi koji se ne trujemo morali prilagođavat? Mi svojim nepušenjem ne ugrožavamo nikog, a oni svojim pušenjem ne samo da štete našem zdravlju nego nam još i "usmrđuju" odjeću. I da.. zbog njih nas peku oči dan iza...

ZABRANIT! Daj Bože!
Taman sam ovo htjela napisat'. Ne razumijem zašto bi nepušači morali izbjegavati otići bilo gdje jer je sve krcato pušača, bilo koji kafić i bilo koje mjesto za izlazak. Što se tiče mjesta za nepušače - od toga ništa. Ta mjesta nisu nikako odvojena osim što na stolu nemaju pepeljaru. Prostor je svejedno zagušljiv.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111