| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; negdje svuda je zagusljivo do boli. ventilacije nema nit ce je ikad bit. trebali bi zabranit pa onaj ko oce ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 96 | 52.75% |
| Ne | | 86 | 47.25% |
| Glasači: 182. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... negdje svuda je zagusljivo do boli. ventilacije nema nit ce je ikad bit. trebali bi zabranit pa onaj ko oce zapalit lijepo van zapali pa se vrati unutra. svaku vecer umirem vani. smrdis ko shuga. ujutro kasljem koda sam pusio oci peku. bah gadno
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... naravno! i ostre kazne za one koji to prekrse!! Ne volim Slovence ,ali su s ovom zabranom napravili dobar posao! Jebote, nemres ni disat unutra,a kad izađeš van smrdis ko stoka!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Član | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... ja sam nepušač i smeta mi dim cigarete i mrzim onaj smrad koji mi ostaje na robi od njih kad izađem van....ali svejedno nisam za zabranu pušenja.uostalom,kome to smeta nek se makne ća,nitko ga ne drži na takvim mjestima
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Samo neka uvedu tu zabranu. Barem neću smrdit' k'o tvor svaki put kad odem na kavu ili van. ![]() I neću morat' pazit' da me netko ne spali usput, što mi se dogodilo već masu puta.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 50
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Treba jednostavno zabranit pa ako hoće zapalit neka zapale vanka i vrate se unutra kad su gotovi. Zašto bi se mi koji se ne trujemo morali prilagođavat? Mi svojim nepušenjem ne ugrožavamo nikog, a oni svojim pušenjem ne samo da štete našem zdravlju nego nam još i "usmrđuju" odjeću. I da.. zbog njih nas peku oči dan iza... ZABRANIT! Daj Bože!
__________________ Sjede dva kruha na balkonu i drobe. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]() Taman sam ovo htjela napisat'. Ne razumijem zašto bi nepušači morali izbjegavati otići bilo gdje jer je sve krcato pušača, bilo koji kafić i bilo koje mjesto za izlazak. Što se tiče mjesta za nepušače - od toga ništa. Ta mjesta nisu nikako odvojena osim što na stolu nemaju pepeljaru. Prostor je svejedno zagušljiv. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.