Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Ne. Treba raditi posebne klubove za nepušače, u kojima će glavni dekorativni ukrasi biti mirisne svijeće i klima uređaji ...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-11-07, 20:45   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 330
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Ne.
Treba raditi posebne klubove za nepušače, u kojima će glavni dekorativni ukrasi biti mirisne svijeće i klima uređaji te klubove za pušače sa što manje prozora i sa strogom zabranom ugradnje ikakvih uređaja za ventilaciju zraka.
Svakome svoje i svi sretni i veseli.

I ono... Fakat mi full ide nakurac taj teror nepušača.
Smeta im dim, peku ih oči, smrdi im roba, kosa i sl. E pa meni smeta njihovo konstantno njurganje.

Eto
Simply je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 20:55   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Simply Pogledaj Poruke
Ne.
Treba raditi posebne klubove za nepušače, u kojima će glavni dekorativni ukrasi biti mirisne svijeće i klima uređaji te klubove za pušače sa što manje prozora i sa strogom zabranom ugradnje ikakvih uređaja za ventilaciju zraka.

Smeta im dim, peku ih oči, smrdi im roba, kosa i sl. E pa meni smeta njihovo konstantno njurganje.

Eto
A pušači ne vrše teror? Vrše, i to veći nego nepušači.
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 21:52   #53 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
A pušači ne vrše teror? Vrše, i to veći nego nepušači.

Pa čuj, ne znam koliko baš možemo o tome objektivno govoriti. Ja pušim i ne mogu bez cigarete, a tebi smeta pušenje, pušači i sve što to sa sobom donosi. Dakle, taj teror je relativan pojam. Ja sam govorila o teroru koji ja osjećam, a isto tako ti možeš govoriti o onome što ti osjećaš. A vjerojatno se nikad ne bi složili oko toga tko je u pravu.
Koliko ja znam duhan se mota i puši već stoljećima i uvijek je bilo pušača i nepušača. No, u zadnjih par godina se počelo s propagandom zbog pušenja, a sve sa nekim argumentima o zdravom životu, rakovima i neznam kakvim sve gluparijama. Meni je osobno to glupo, no opet, to ne znači da sam u pravu.
Simply je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 21:56   #54 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

tako je, vjeruj ti radije duhanskoj industriji koja ne spominje takve pizdarije i gadosti kao što je npr. rak pluća.
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 22:05   #55 (permalink)
Regularni forumas

Spominje i to na svakoj trećoj ili četvrtoj kutiji cigareta.
Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 22:07   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,298
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

...ali nikog briga..
The Busby Babes
lol_lol je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 22:23   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ma...teško je u biti diskutirati o tome. Razumijem pušače, a razumijem i nepušače. Činjenica jest da je pušenje nezdravo i da smo svi mi pasivni pušači. E sad, je li baš idealno rješenje zabraniti pušenje u bircevima - ne znam. Međutim, isto tako ova sad situacija nije dobra, jer je bez obzira na nepušačka mjesta sve zadimljeno, a mislim da je blesavo da neki kafići budu isključivo za pušače, a drugi za nepušače. No kako god bilo - voljela bih da se nešto promijeni, zaista. Sinoć sam bila na kavi s prijateljicom. Kupila sam novi kaput. Danas se cijeli dan zrači. Auto mi također smrdi jer je taj smrad prešao s mene.
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 00:20   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 50
Mjuzik se izdvaja iz mase

Evo upravo došao izvana, bio na piću.. i smrdim po duhanu. Kosa oprana prije par sati i evo već smrdi ko kuga..i majice i hlače.. i jakna. Užas. I peku me oči.

I sad takav moram u krpe.. nemam vremena za pranje i zračenje jer dižem se za manje od 5 sati.
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 12:25   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 37
Poruka: 90
profesor se izdvaja iz mase

Iako sam nepušač cijeli život glasao sam protiv zabrane pušenja u klubovima jer je to protiv svake logike. Niti jedna zabrana nikada nije pa niti neće usrećiti sve zainteresirane strane, samo može dovesti do još većeg razdora i netrpeljivosti...
profesor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 12:29   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,347
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Simply Pogledaj Poruke
Ne.

Eto
tebi su cigarete popile pamet...

kak nepušači vrše teror kad ti pušenjem ugrožavaš zdravlje nepušača?

ak ti možeš pušit kraj mene i meni uništavat pluća ja tebi imam pravo puštat plin iz plinske boce jer ja bez butana nemrem nikud
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114