| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Ne. Treba raditi posebne klubove za nepušače, u kojima će glavni dekorativni ukrasi biti mirisne svijeće i klima uređaji ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ne. Treba raditi posebne klubove za nepušače, u kojima će glavni dekorativni ukrasi biti mirisne svijeće i klima uređaji te klubove za pušače sa što manje prozora i sa strogom zabranom ugradnje ikakvih uređaja za ventilaciju zraka. Svakome svoje i svi sretni i veseli. I ono... Fakat mi full ide nakurac taj teror nepušača. Smeta im dim, peku ih oči, smrdi im roba, kosa i sl. E pa meni smeta njihovo konstantno njurganje. Eto ![]() |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Pa čuj, ne znam koliko baš možemo o tome objektivno govoriti. Ja pušim i ne mogu bez cigarete, a tebi smeta pušenje, pušači i sve što to sa sobom donosi. Dakle, taj teror je relativan pojam. Ja sam govorila o teroru koji ja osjećam, a isto tako ti možeš govoriti o onome što ti osjećaš. A vjerojatno se nikad ne bi složili oko toga tko je u pravu. Koliko ja znam duhan se mota i puši već stoljećima i uvijek je bilo pušača i nepušača. No, u zadnjih par godina se počelo s propagandom zbog pušenja, a sve sa nekim argumentima o zdravom životu, rakovima i neznam kakvim sve gluparijama. Meni je osobno to glupo, no opet, to ne znači da sam u pravu. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... tako je, vjeruj ti radije duhanskoj industriji koja ne spominje takve pizdarije i gadosti kao što je npr. rak pluća. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ma...teško je u biti diskutirati o tome. Razumijem pušače, a razumijem i nepušače. Činjenica jest da je pušenje nezdravo i da smo svi mi pasivni pušači. E sad, je li baš idealno rješenje zabraniti pušenje u bircevima - ne znam. Međutim, isto tako ova sad situacija nije dobra, jer je bez obzira na nepušačka mjesta sve zadimljeno, a mislim da je blesavo da neki kafići budu isključivo za pušače, a drugi za nepušače. No kako god bilo - voljela bih da se nešto promijeni, zaista. Sinoć sam bila na kavi s prijateljicom. Kupila sam novi kaput. Danas se cijeli dan zrači. Auto mi također smrdi jer je taj smrad prešao s mene. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 50
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Evo upravo došao izvana, bio na piću.. i smrdim po duhanu. Kosa oprana prije par sati i evo već smrdi ko kuga..i majice i hlače.. i jakna. Užas. I peku me oči. I sad takav moram u krpe.. nemam vremena za pranje i zračenje jer dižem se za manje od 5 sati. ![]()
__________________ Sjede dva kruha na balkonu i drobe. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 90
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Iako sam nepušač cijeli život glasao sam protiv zabrane pušenja u klubovima jer je to protiv svake logike. Niti jedna zabrana nikada nije pa niti neće usrećiti sve zainteresirane strane, samo može dovesti do još većeg razdora i netrpeljivosti... |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
kak nepušači vrše teror kad ti pušenjem ugrožavaš zdravlje nepušača? ak ti možeš pušit kraj mene i meni uništavat pluća ja tebi imam pravo puštat plin iz plinske boce jer ja bez butana nemrem nikud
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.