| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tzukius ak ti možeš pušit kraj mene i meni uništavat pluća ja tebi imam ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Popilo je meni pamet puno toga nezdravoga, ali jebi ga, that's life. Ne pada mi na pamet živjeti pod nekim staklenim zvonom zato da ne bih ugrozila svoje krhko zdravlje ili šta ja znam zbog čega. Uostalom, sutra me neki nabrijani tatin sinčić u nabrijanom tatinom autiću može pregaziti dok prelazim cestu na pješačkom i dok je na semaforu naravno zeleno. I onda će sigurno biti važno koliko sam cigareta popušila i koliko bi mi te cigarete skratile život, a o koristi od pametii ne moram niti govoriti. Citat:
A nepušači, kao što sam rekla, teroriziraju svojim konstantnim njurganjem o štetnosti i sličnim sranjima. Citat:
![]() | ||
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... pa zato kažem... ja ću uzet pravdu u svoje ruke i nosit fino malu plinsku bocu i puštat u disku plin jer me to opušta dok plešem tamo... ak je dozvoljen dim iz cigarete zašto ne bi bio dozvoljen i plin iz boce... oboje narušava zdravlje a ovo dal treba gledat na zdravlje... sigurno da treba ali ako pretjeruješ onda je još gori učinak... hedonisti obično žive jednako kao i oni koji paze na zdravlje jer ti dođe na isto
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]() Citat:
Eto. To sam mislila. Samo ja to ne mogu reći ovako jednostavno, nego moram malo filozofirati. ![]() | ||
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-07 Godina: 23
Poruka: 8
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... prije kad sam pušio sam bi žestoko protiv toga a sada sam na drugoj strani i želim da bude kao i u Sloveniji da se zabrani pušenje. Zrak je čist i normalno se diše i još nešto odjeća ne smrdi. |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... ma shvatit će pušači... koji su po meni ipak ljudi sa nižom inteligencijom bez obzira što postoje visoko obrazovani ljudi koji puše svejedno im fali u glavi i dalje stojim kod onoga sa plinom iz boce ![]()
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... pa jel pušači znaju zašto puše cigarete? ja iskreno ne znam u čem je fora kod pušenja... ne zadovoljava mi nikakvu potrebu
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... pa mislim .... jasno mi je da ne mogu tražit pravdu na način da nekog tužim za to da me truje s tim ali budimo realni... ak ti mene možeš cigaretom onda i ja mogu tebe s onim u čemu ja uživam... C4H10 ![]() bar bi u klubovima i kafićima te ostalim zatvorenim prostorima zabraniti pušenje jer čovjek nemre izbjeći to... vani se još razlufta pa bi iz solidarnosti popustili pušačima lišća
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.