Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tzukius ak ti možeš pušit kraj mene i meni uništavat pluća ja tebi imam ...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-11-07, 12:31   #61 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,118
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke

ak ti možeš pušit kraj mene i meni uništavat pluća ja tebi imam pravo puštat plin iz plinske boce jer ja bez butana nemrem nikud
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 13:26   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 330
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

Citat:
tebi su cigarete popile pamet...
Popilo je meni pamet puno toga nezdravoga, ali jebi ga, that's life. Ne pada mi na pamet živjeti pod nekim staklenim zvonom zato da ne bih ugrozila svoje krhko zdravlje ili šta ja znam zbog čega. Uostalom, sutra me neki nabrijani tatin sinčić u nabrijanom tatinom autiću može pregaziti dok prelazim cestu na pješačkom i dok je na semaforu naravno zeleno. I onda će sigurno biti važno koliko sam cigareta popušila i koliko bi mi te cigarete skratile život, a o koristi od pametii ne moram niti govoriti.

Citat:
kak nepušači vrše teror kad ti pušenjem ugrožavaš zdravlje nepušača?
Vjeruj mi da od pasivnog pušenja sigurno nećeš umrijeti. I ispušni plinovi iz automobila ti ugrožavaju zdravlje, pa nitko neće zabraniti vožnju automobilima. Uostalom, ne da mi se nabrajati koje sve stvari ugrožavaju zdravlje puno više od dima cigareta, ali dežurni dušebrižnici o tome vrlo rijetko razmišljaju. No, čim im se da malo povoda da seru o nečemu, e onda su odmah strašno zabrinuti za svoje zdravlje. Bullshit.
A nepušači, kao što sam rekla, teroriziraju svojim konstantnim njurganjem o štetnosti i sličnim sranjima.

Citat:
ak ti možeš pušit kraj mene i meni uništavat pluća ja tebi imam pravo puštat plin iz plinske boce jer ja bez butana nemrem nikud
Simply je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 13:33   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,363
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

pa zato kažem... ja ću uzet pravdu u svoje ruke i nosit fino malu plinsku bocu i puštat u disku plin jer me to opušta dok plešem tamo... ak je dozvoljen dim iz cigarete zašto ne bi bio dozvoljen i plin iz boce... oboje narušava zdravlje

a ovo dal treba gledat na zdravlje... sigurno da treba ali ako pretjeruješ onda je još gori učinak... hedonisti obično žive jednako kao i oni koji paze na zdravlje jer ti dođe na isto
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 13:42   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 330
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

Citat:
pa zato kažem... ja ću uzet pravdu u svoje ruke i nosit fino malu plinsku bocu i puštat u disku plin jer me to opušta dok plešem tamo... ak je dozvoljen dim iz cigarete zašto ne bi bio dozvoljen i plin iz boce... oboje narušava zdravlje
Zašto ne?

Citat:
hedonisti obično žive jednako kao i oni koji paze na zdravlje jer ti dođe na isto

Eto. To sam mislila. Samo ja to ne mogu reći ovako jednostavno, nego moram malo filozofirati.
Simply je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:15   #65 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-07
Poruka: 8
burgac se izdvaja iz mase

prije kad sam pušio sam bi žestoko protiv toga a sada sam na drugoj strani i želim da bude kao i u Sloveniji da se zabrani pušenje. Zrak je čist i normalno se diše i još nešto odjeća ne smrdi.
burgac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:33   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ma shvatit će pušači... koji su po meni ipak ljudi sa nižom inteligencijom bez obzira što postoje visoko obrazovani ljudi koji puše svejedno im fali u glavi

i dalje stojim kod onoga sa plinom iz boce
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:41   #67 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,296
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
ma shvatit će pušači... koji su po meni ipak ljudi sa nižom inteligencijom bez obzira što postoje visoko obrazovani ljudi koji puše svejedno im fali u glavi
Ma koja je samo budala izmislila test inteligencije, kad tzukius ima ovako briljantna rijesenja za mjerit istu?
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:43   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

pa jel pušači znaju zašto puše cigarete? ja iskreno ne znam u čem je fora kod pušenja... ne zadovoljava mi nikakvu potrebu
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:51   #69 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

naravno, zaprana pušenja jer svatko ima pravo na odabir a moj je odabir da izađem navečer vani a da pritom ne izložim svoja pluća riziku..
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:59   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

pa mislim .... jasno mi je da ne mogu tražit pravdu na način da nekog tužim za to da me truje s tim ali budimo realni... ak ti mene možeš cigaretom onda i ja mogu tebe s onim u čemu ja uživam... C4H10

bar bi u klubovima i kafićima te ostalim zatvorenim prostorima zabraniti pušenje jer čovjek nemre izbjeći to... vani se još razlufta pa bi iz solidarnosti popustili pušačima lišća
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114