| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tzukius pa jel pušači znaju zašto puše cigarete? Znaju... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... NE...pa na što bi to ličilo da idem van u neki klub i ne smijem pušit..ma dajte...gluposti...onda neka ukinu cigare pa neka svi pušači pocrkavaju od potrebe za nikotinom...ma dajte...eh..eh...
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| MrCina | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]() pocrkaVaju zbog potrebe za nikotinom ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ma neka zabrane šta oće...ko ih j... bas me briga..ionako prestajem pušit (već 4mj. pokušavam al nikako) ....možda ukinu kad ja taman prestanem pušit-za dvi tri godine....![]() ![]()
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... i ja sam isto za zabranu!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:11.

, ja bi zabranila pusenje u klubovima...mislim na pusenje cigareta naravno 
....možda ukinu kad ja taman prestanem pušit-za dvi tri godine....