Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? u Društvo forumu; ajde napišite svoje mišljenje te ga obrazlozite naravno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-07, 01:01   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-07
Godina: 22
Poruka: 86
Alias se izdvaja iz mase
ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih?

ajde napišite svoje mišljenje te ga obrazlozite naravno
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 01:06   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih?

Mene to Zrće niti najmanje ne privlači
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 01:07   #3 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 11,740
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma kako ne

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 01:15   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih?

meni zrče nije nikad ni prije nešto posebno bilo.....a da je isfurano govori činjenica da svaki bubuljičavi panzdrkavac u hrvatskoj želi otiči na zrče da brije i da umoči svoju narajcanu kiticu u svježen obrijani mufić neke ljepotice kojoj su sise uvelike narasle već s 14....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 01:46   #5 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,463
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

nisam nikad bio, nikad požalio niti poželio.. ne treba mi zagreb na jadranu.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 01:48   #6 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,185
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

ni ja nikad nisam imala ni trunke želje otići tamo, bezveze.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 01:52   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Također me te gužve ne privlače, radije idem u neke "nepopularne" krajeve.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 03:41   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 224
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

zrće je ludilo po danu...u kupaćima uđeš u disko, piješ unutra u bazenu, ludilo muzika, ludilo ekipa....

po noći je druga priča...nakupe se narajcani masni tinejđeri koji misle da će poševit neku slovenku pa omjer muško:žensko bude 10:1
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 09:18   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja sam bila. Istina da ima malo previše nabrijivanja na sex i prenemaganja s lovom. Navečer je užas, totalno bezveze, ali onaj after beach party mi je genijalan!Nikada ne bih uplatila ljetovanje za novalju, ali za otići na jedan vikend mi je ok. Zaboli mene što se oni isfuravaju na nešto. Pa narajcane tipove u BMW ima vidim svaki dan. Da mi to smeta, ne bih ni izazila iz kuće
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 14:14   #10 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

evo ja sam stavila par slika od proslog ljeta sa zrca. Inace, bila sam i proslo ljeto cak 16 dana a pretproslo tjedan dana i bilo mi je super...naravno bitno je dobro drustvo kao i bilo gdje na moru i ako je tako onda ce uvijek biti dobre zajebancije...Frendica i ja smo skoro svaki dan bile na afteru i skoro svaku vecer (mislim da samo 2 veceri nisam izasla) smo bili vani i zajebavali se..Naravno svi ljudi me pitaju kako sam ti uspjela i kako je to moguce.. ...ne znam ni sama kako ali znam da sam od silnih izlazaka i aftera dosta smrsavila i sve me to full iscrpilo..oporavljala sam se tjedan dana... istina da ljudi malo previse forsaju to zrce i nije nista posebno...misli mjesto za izlazak ko i svako trugo...super mi je to kaj tamo bude tako punoooo mladih ljudi koji su tamo svi iz istog razloga da bi se dobro proveli..
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg ZRČE2006 2 017.jpg (79.9 KB, 184 pogleda)
Tip Fajla: jpg ZRČE2006 069.jpg (153.3 KB, 131 pogleda)
Tip Fajla: jpg ZRČE2006 187.jpg (76.3 KB, 116 pogleda)
Tip Fajla: jpg ZRČE2006 182.jpg (153.7 KB, 120 pogleda)
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jos, mladih, okupljalis te, popularno, uvijek, zrceizlizano

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103