| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? u Društvo forumu; ajde napišite svoje mišljenje te ga obrazlozite naravno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? ajde napišite svoje mišljenje te ga obrazlozite naravno ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Mene to Zrće niti najmanje ne privlači ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meni zrče nije nikad ni prije nešto posebno bilo.....a da je isfurano govori činjenica da svaki bubuljičavi panzdrkavac u hrvatskoj želi otiči na zrče da brije i da umoči svoju narajcanu kiticu u svježen obrijani mufić neke ljepotice kojoj su sise uvelike narasle već s 14.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? ni ja nikad nisam imala ni trunke želje otići tamo, bezveze.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Također me te gužve ne privlače, radije idem u neke "nepopularne" krajeve.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? zrće je ludilo po danu...u kupaćima uđeš u disko, piješ unutra u bazenu, ludilo muzika, ludilo ekipa.... po noći je druga priča...nakupe se narajcani masni tinejđeri koji misle da će poševit neku slovenku pa omjer muško:žensko bude 10:1
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? ja sam bila. Istina da ima malo previše nabrijivanja na sex i prenemaganja s lovom. Navečer je užas, totalno bezveze, ali onaj after beach party mi je genijalan!Nikada ne bih uplatila ljetovanje za novalju, ali za otići na jedan vikend mi je ok. Zaboli mene što se oni isfuravaju na nešto. Pa narajcane tipove u BMW ima vidim svaki dan. Da mi to smeta, ne bih ni izazila iz kuće ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? evo ja sam stavila par slika od proslog ljeta sa zrca. Inace, bila sam i proslo ljeto cak 16 dana a pretproslo tjedan dana i bilo mi je super...naravno bitno je dobro drustvo kao i bilo gdje na moru i ako je tako onda ce uvijek biti dobre zajebancije...Frendica i ja smo skoro svaki dan bile na afteru i skoro svaku vecer (mislim da samo 2 veceri nisam izasla) smo bili vani i zajebavali se..Naravno svi ljudi me pitaju kako sam ti uspjela i kako je to moguce.. ...ne znam ni sama kako ali znam da sam od silnih izlazaka i aftera dosta smrsavila i sve me to full iscrpilo..oporavljala sam se tjedan dana... istina da ljudi malo previse forsaju to zrce i nije nista posebno...misli mjesto za izlazak ko i svako trugo...super mi je to kaj tamo bude tako punoooo mladih ljudi koji su tamo svi iz istog razloga da bi se dobro proveli..![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, mladih, okupljalis te, popularno, uvijek, zrceizlizano |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

...ne znam ni sama kako ali znam da sam od silnih izlazaka i aftera dosta smrsavila i sve me to full iscrpilo..oporavljala sam se tjedan dana... istina da ljudi malo previse forsaju to zrce i nije nista posebno...misli mjesto za izlazak ko i svako trugo...super mi je to kaj tamo bude tako punoooo mladih ljudi koji su tamo svi iz istog razloga da bi se dobro proveli..