Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? u Društvo forumu; b-e-z-v-e-z-e...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-07, 14:23   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih?

b-e-z-v-e-z-e
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 14:27   #12 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

a gle plažu - čovjek na čovjeku.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 14:46   #13 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Onako - onako mi izgleda.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 23:12   #14 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika anabolicbody

Datum registracije: 11-06-07
Godina: 22
Poruka: 27
anabolicbody se izdvaja iz mase

Ja volim Zrce najbolja destinacija za party na Jadranu
ali nije za duze od tjedan dana.
anabolicbody je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 18:38   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-06
Godina: 23
Poruka: 60
cigo iz balkana se izdvaja iz mase

ja bio sa 16 godina bez smjestaja,al pun love i bilo je tada odlicno,nije bio omjer zenski/muski 1/10 kao sada..malo spavali tamo u novalji na plazi iza onog konzuma,malo se skrpali u sator starijima s kvarta dok nas nisu ovi iz kampa skuzili,malo na parkiralistu od Zrca(al ne u autu nego,onako na cesti)al,vise ne bih isao tamo na dulje vrijeme,eventualno vikend,jer se stvarno malo izlizalo..
cigo iz balkana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 04:10   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
ni ja nikad nisam imala ni trunke želje otići tamo, bezveze.
ni mene,,,,,da znam da je guzva s ljepim ljudima da,,,al sam jednom zalutala pa smo se usidrili dole,,ajme majko mila,,,djeca pijana curice polugole,,zvale se di god onako prljavi,,,aaaaaaa,,naso bi se koji fini primjerak al to zrce mi je ono tttoootalka bez vez ,,,,,bila sam a ibizi i neki dan je neznam dal na spitzi il red c rekli kao zavrsnu rijec,,da ko nije bio na ibizi jedino moze nazivat novalju svojom oazom IBIZOM........al j.ga oni imaju paski sir i janjetinu i cipku koja krasi kraljicu novalje
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 07:22   #17 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: keky_98 Pogledaj Poruke
zrće je ludilo po danu...u kupaćima uđeš u disko, piješ unutra u bazenu, ludilo muzika, ludilo ekipa....

po noći je druga priča...nakupe se narajcani masni tinejđeri koji misle da će poševit neku slovenku pa omjer muško:žensko bude 10:1
točno tako, a po danu nisam ni bio, bolje su mi mirnije plaže sa južne
strane otoka.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:30   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 49
::elvis:: se izdvaja iz mase

e ja nisam bio ,alimi je takva želja za ići da tonije normalno,zapaljen sam za to zrće da je tomilina,ajde zna netko kada je najbolje tamo?u kojem mjesecu i di je to zrće točno,pošto sam iz pule neznam kojim putem da krenem za tamo?
::elvis:: je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 11:52   #19 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Zrće je živi pimpek party
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 16:55   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 178
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Onako - onako mi izgleda.
ja sam tam samo po danu bio i užasno mi se svidlo. plaža sa 10 ljudi za mene nije plaža!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jos, mladih, okupljalis te, popularno, uvijek, zrceizlizano

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111