| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? u Društvo forumu; b-e-z-v-e-z-e... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-06 Godina: 23
Poruka: 60
![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? ja bio sa 16 godina bez smjestaja,al pun love i bilo je tada odlicno,nije bio omjer zenski/muski 1/10 kao sada..malo spavali tamo u novalji na plazi iza onog konzuma,malo se skrpali u sator starijima s kvarta dok nas nisu ovi iz kampa skuzili,malo na parkiralistu od Zrca(al ne u autu nego,onako na cesti)al,vise ne bih isao tamo na dulje vrijeme,eventualno vikend,jer se stvarno malo izlizalo.. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? ni mene,,,,,da znam da je guzva s ljepim ljudima da,,,al sam jednom zalutala pa smo se usidrili dole,,ajme majko mila,,,djeca pijana curice polugole,,zvale se di god onako prljavi,,,aaaaaaa,,naso bi se koji fini primjerak al to zrce mi je ono tttoootalka bez vez ,,,,,bila sam a ibizi i neki dan je neznam dal na spitzi il red c rekli kao zavrsnu rijec,,da ko nije bio na ibizi jedino moze nazivat novalju svojom oazom IBIZOM........al j.ga oni imaju paski sir i janjetinu i cipku koja krasi kraljicu novalje ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| next best thing | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Citat:
točno tako, a po danu nisam ni bio, bolje su mi mirnije plaže sa južnestrane otoka.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 49
![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? e ja nisam bio ,alimi je takva želja za ići da tonije normalno,zapaljen sam za to zrće da je tomilina,ajde zna netko kada je najbolje tamo?u kojem mjesecu i di je to zrće točno,pošto sam iz pule neznam kojim putem da krenem za tamo? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Zrće je živi pimpek party
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, mladih, okupljalis te, popularno, uvijek, zrceizlizano |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

točno tako, a po danu nisam ni bio, bolje su mi mirnije plaže sa južne