| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? u Društvo forumu; Ovako, ja od malena ljetujem na pagu i idem na zrče već par god, prošle sam bila dva mj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Ovako, ja od malena ljetujem na pagu i idem na zrče već par god, prošle sam bila dva mj na moru a na zrću samo 4 puta koliko mi je bilo zanimljivo, a i zaradila sam tam neku šugu kaj sam bila na šalati (u bolnici u zagrebu) na kožnom odjelu, jer sam se bacila u onaj bazen od papaje, malo sam se popila, jal, Tam sam završila 1.8. a najbolje ti je, po meni, prva dva tjedna 8 mj. Zrće ti je lako nać, kud svi tud i ti ![]() Ideš od novalje prema pagu i s desna ti je kamp straško, a malo dalje s lijeva natpis zrće lijevo i tamo si. A ako ideš sa surotne strane, znači prema novalji, e onda prije svega toga imaš natpis novalja desno, onda.. ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Već je izlizano...svake godine isto...vrlo često sam u Novalji pa čujem i vidim što ljudi pričaju i kako razmišljaju. Još kad sam vidio da je jučer Vlatka Pokos bila tamo i da je ONA bila najveća atrakcija...Definitvno to nije za mene. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 53
![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Nisam još bila tamo, možda odem sa ekipom, ako se dogovorimo. nista posebno
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Ja isto svake god idem i meni dost dobro, i mogu čak izdržat trijezna cijelu večer, najbolje navečer je u kalipsu, najstariji tamo al najbolji, imo je neke zgodne plesače sad nedavno, haha... ![]() Sutra idem ponovno, moram se vozit do tamo jedno 15-20 min ak nabim gas, zabava živa, samo kaj su se dečki ove godine počeli previše pipati... I više se ne kupam tamo! (moj post prije je malo zbunjujuć jer sam taman došla izvana i baš sam si fino popila...)
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, mladih, okupljalis te, popularno, uvijek, zrceizlizano |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.