| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bracom zrce je prava sodoma i gomora tj kuvarluk i zato mi se dopada...zrce vracam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Citat:
Žene su kao da si ih opalija čekičon po glavuši... Muško: Ajmo se poprčit? ![]() Žensko: ok, evo samo da pozovem prijateljicu, da nam se pridruži... ![]() ![]() ![]() Najveći problem je ulovit "samu" žensku... | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Zrće mi je bilo puno draže prije neke 4 godine. Tada je imalo više duha. Želila sam tamo ići svaki vikend, a sada mi je jednom u litu taman. ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Trebao bih ove godine na Tiesta, ako mi sef da koja 2-3 dana slobodno ![]()
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? zrce je lejm diklo je zakon, ja prdina ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 14
![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Citat:
Bilderi su još posebno osjetljivi,jer je se kokaju sa svime samo da su im cice zategnute i da je što veči biceps ) Ipak kapu dolje dečkima,jer arde cijelu godinu za 2 tjedna odmora ![]() Ali zanimljivo je to kako 90% ljudi pije na parkirališču i onda izadje van u klubove,te baš i ne potroše puno para.Više troše skandinavci,slovenci i ostali gosti. Mi smo se ga uvijek nalivali van,istina je da su pare išle,ali barem smo uživali. A i cure imaju jako konkurenciju..još posebno preko dana na plaži Zrče.Sve su u badičima ljeto 2010,puno šminke i make up-a (ok razumijem one koje ne mogu radi menge u vodu) ali ne razumijem osalih cura koje se dodju samo pokazati na sunce. A vlasnici klubova dobro brinu za promociju i služe puno €€€€€€€€€€ Ipak ču iči krajem tjedna pogledati za 3 ili 4 dana | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? Ja idem ovih dana pa ću javit' kako je ove godine. Mada ja idem posjetit' frendicu koja radi tamo u kampu, a s obzirom da neću imat' gdje prespavat' otići ću tamo malo vidjet' šta ima čisto da mi prođe noć.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07
Poruka: 9
![]() | Re: ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih? nakon prosle godine ove godine sa nekoliko evenata i visokobuđetnih gostovanja stranih dj-a zrće se diglo kvalitetom. ODLIČNI after beach partiji po danu i odlazak na tih piar koncerata pravi je doživljaj ići zadnji tjedan 7 ili prvi 8. u ostalo vrijeme-premalo cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, mladih, okupljalis te, popularno, uvijek, zrceizlizano |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.