| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice u Sport forumu; e mislim da ovakvu temu nismo imali ovako 1. moja utakmica je bila Hrvatska-Italija prije negdje 8 god. prijateljska ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,599
![]() | 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice e mislim da ovakvu temu nismo imali ![]() ovako 1. moja utakmica je bila Hrvatska-Italija prije negdje 8 god. prijateljska utakmica....to je ujedno bila najdosadnija utakmica koju sam gledo u životu i 1. moje markiranje u školama ![]() Mislim da su bila 2 udarca u okvir ukupno....stvarno katastrofalno a sjećam se da ni publike nije bilo puno...mislim da 10 tisuća.... 1. dinamova tekma na kojoj sam bio je mislim da sa Kamen Ingradom...a od derbija sa Milanom(na Hajduk nisam baš išo na početku) Od neutralnih 1. mi je bila hajduk-rijeka u Zadru...4-1 kolko se sjećam ![]() do danas mislim da sam bio na negdje 150 utakmica...mislim da ne više eto, koja je vaša 1. tekma ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Moja prva tekma na koju sam išel bila je u Varaždinu. Tekma Varteks - Hajduk. Završila je rezultatom 1:0 za Hajduk , a to je bilo 2002 god. Još sam bil na nekolko tekmi u Varaždinu, protivnik naravno Hajduk , i to je to.
__________________ Iako je život kurva, samnom je još veća |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Prije rata, na nekadašnjem BSK-u. Ne sjećam se više Tata me vodio, prva i posljednja nogometna utakmica ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 504
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Moja prva tekma na kojoj sam bio je Segesta-Hajduk 0-0 iz 1996, dok je Segesta još igrala u I. ligi 2. tekma na kojoj sam bio je Dinamo-Hajduk 1-2 iz 2001 godine. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Član | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Prva utakmica, jos dok je Marsonija igrala u prvoj ligi, mislim da je to bila ona sezona kad su Mujčin i Karić otišli iz Marsonije... Te sezone sam bio na svim domaćim utakmicama... A u zadnje vrijeme slabije idem, bio sam proslu i pretproslu sezonu na 20-30 Dinamovih utakmica, sad nemam baš vremena... Najdraža utakmica definitivno Ajax-Dinamo ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,035
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Moram priznat da neznam točno, ali znam da je bio Hajduk sa tadašnjom Croatiom pošto mi se čini da je to bila utakmica sa puno golova i da je Hajduk pobijedio, a i morala je biti prije utakmice sa Benficom onda je to vjerovatno ova. 18 . 09 . 1993 . HAJDUK - CROATIA 4:2 Eto 2. je sigurno bila onih 0-0 sa Benficom u LP i tu sam bar nekog vraga razumio za razliku od prve utakmice ![]() Nisam bio na neutralnim utakmicama, ali ne vidim zašto oni vjerniji ne bi pisali koja su im prva gostovanja bila. Evo ja nisam baš neki putnik pa mi je prvo gostovanje bilo prošle sezone u Osijek kas smo izgubili 1-0 golom Vitaića u zadnjoj minuti ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice od gostovanja ja sam bio 1. put 2001. ja mislim kad je dinamo igrao sa varteksom u kupu finale(1. tekma 1-1) a onda Lekina bomba za 1-0 i kup je naš ....naravno, tada su prodali Leku omdha nakon toga![]() inače ni ja baš ne hodam na gostovanja, ustvari zadnje sam bio u Portugalu na EURU...kad su me tako razočarali da je to za poopizditi. a išo sam na ove neutralne(bio sam još na hajduk-zagreb...ono kad je bilo pun qrac ljudi) jer sam tad abio na moru ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07 Lokacija: poljud, sjeveroistok! Godina: 24
Poruka: 366
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Hajduk- Croatia, 98, kad je Vik Lalic izjednacio u 93 minuti, prva reprezentativna mi je bila yugoslavija u maximiru, prvo gostovanje rijeka-hajduk 99.
__________________ UVIJEK VJERNI!!!!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice ovako ove god. u HNL-u nisam bio na: Cibalija(ono kad je bila oluja)-jer sam bio na moru Šibenik(ono sa 300 ljudi)-opet jer sam bio na moru Osijek(sad nedavno)-nije mi se dalo ić u srijedu Inter-isto to u Europi sve, u kupu sve ![]() mislim da je brojka negdje oko 20 i nešto ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prva, tekma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

, a to je bilo 2002 god. Još sam bil na nekolko tekmi u Varaždinu, protivnik naravno Hajduk