| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice u Sport forumu; 32 utakmice u ligi, 12 u Europi, jos par u kupu... to ti je oko 40 a ne dvadeset...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice 32 utakmice u ligi, 12 u Europi, jos par u kupu... to ti je oko 40 a ne dvadeset... ![]()
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice aha... sorry... zjb sam se.... ![]()
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Prva i jedina Dinamo-Hajduk 2003. Cak se ni rezultata ne sjecam
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 273
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice 1. utakmica je bila Bayern-Kaiserslautern(ne sjecam se kada je to bilo,mozda prije 12-13 godina), a inace idem manje vise na sve utakmice nase repke u Zg. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 138
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Prva u životu 1/4 LP Hajduk-Ajax, iduća Hrv-Ita kvalifikacije za euro u eng, prvo gostovanje Varteks-Hajduk 2001(ona kad se slavio naslov)od 1998 sve uropske Hajduka, od 2002 sva euro gostovanja hajduka Repka sve od 1995 uključujući sva prvenstva (osim japana) neutralne-dinamo-partizan,dinamo-milan,dinamo-arsenal,dinamo-ajax,dinamo-hsv
__________________ Samo tebe volim ja i više nikoga... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,490
![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Citat:
![]() Ja se fakat ne sjećam kad sam doma dolazio presretan nakon dinamove tekme u europi....ja donosim neku nesreću, pa da ga jebeš to je istina ![]() domžale, hazar, ekranas....to za klub poput dinama ne smije biti neki razlog za veselje, to treba prepustit hajduku.... makar moram priznat da sma nakon hazara bio mokar kao pička i da sad kad se sjetim to mi je 1 od najdražih ove sezone... 30. min....gubimo od vukojebine, BBB svi goli do pasa i navijaju iz sveg srca..oluja svih oluja na nebu...ja stojim bez kišobrana....barem 7000 ljudi pobjeglo prejeben osjećaj, PREJEBEN ....tada mi nije bilo lijepo, al sada shvatiš koliko voliš svoj klub nakon takvih tekmi.jebate šta sam se veselio kada ga je Vuga zadeo ![]() -ovo šta govorim nije off-topic, u ovoj temi slobodno govorite kako vam je bilo na tekmi(tekmama) i tako. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Bio sam na dvije tekme. Ili jednoj? Ne sjećam se. Nogometne, mislim...
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Hajduk - Fiorentina 0:0 98 ili 99.... uglavnom Fiorentine iz Batistutine ere... Zaljubio sam se... ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 06-05-08 u 22:57. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prva, tekma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.