| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice u Sport forumu; Moja prva je Hajduk Debrecen ali mislim na sjeveru ono po istoku i zapadu san bija sa ocen a prva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 138
![]() | Fiorentina je bila 1998,a 99 smo ispušili od jebenog Levskog-onda kad je Sjever bio zatvoren zbog pizdarija A na te dinamove sam iša zbog nedostatka Hajdukovih europskih utakmica- jebiga fali mi tih utakmica sa Hajdukom Koristi edit!
__________________ Samo tebe volim ja i više nikoga... Zadnji Uredio gggiga : 07-05-08 u 13:27. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice moja prva utakm je bila na maximiru,i to je utakm koja je od povjesne važnosti za hrv,jer je to prva utakm hrv nog reprezentacije u samostalnij državi... HRVATSKA-SAD
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Moja prva utakmica bila je Dinamo - Budućnost 1982.god, reza 1:0 za Dinamo i proslava osvajanja prvenstva.Pamtit ću do kraja života. Sljedeća koju ću pamtiti cijeli život je Hrvatska - Jugoslavija, reza 2:2 1999.god., dobio dres od Roberta Kovača i dan danas je kao novi. Od 1994 do 2000. godine skoro sve utakmice 1.HNL u Zagrebu (Dinamo,Zagreb, Inter, Hrv.Dragovoljac,Dubrava,Radnik V. Gorica), te gostovanja Dinama i repke u Splitu i Rijeci. Sve utakmice repke u gore navedenom vremenskom razdoblju. Sve utakmice Dinama u međunarodnim kupovima koje su se igrale u Zagrebu. Na utakmicama sam morao biti iz poslovnioh razloga. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice prva utakmica u životu?? Mislim da sam prvu utakmicu "pogledao" kada sam naučio hodati... stari mi je tada bio trener lokalnog kluba koji se natjecao u 1.ŽNL, a od profića 1. tekma koju sam pogledao je bila od Slaven Belupa i Varteksa
__________________ This is our decision to live fast and die young |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: 1. utakmica u živo u vašem životu, i koliko hodate na nog. utakmice Citat:
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prva, tekma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.