| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka (2:1) u Sport forumu; evo posto nam je ggggggiga zatvorio temu Hrvatska - Austrija da imamo malo o necem pricat.. a i saami ste rekli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka (2:1) evo posto nam je ggggggiga zatvorio temu Hrvatska - Austrija da imamo malo o necem pricat.. a i saami ste rekli da treba za svaku tekmu otvarat temu... pa evo... vasa misljenja, prognoze i pogadanja rezultata ak se nekom da... ![]() Ja kazem da ce bit 2:1 za nas... ima jos koji takav optimist na forumu? ![]() |
| |
| | #2 (permalink) |
| Član | Re: 18:00 12.06 Klagenfurt- Hrvatska-Njemacka Onu temu sam zatvorio jer se u ovim temama treba pisat samo o utakmici koja je u naslovu. Pošto je utakmica bila skroz prožvakana i pošto se počelo ići u offtopic, nije više bilo potrebe da bude otvorena. A ionako ima dosta mjesta na kojima se može pisati o Euru i o Hrvatskoj na Euru.... A sad o ovoj utakmici ![]() Ja očekujem da ne izgubimo ovu utakmicu, nekih 1:1. Po našima zadnjim utakmicama je to teško očekivat, ali mi uvijek odigramo dobro protiv jačih ekipa... I očekujem da Pranjić nikako ne igra lijevog beka, nego da se nazalost igra sa Šimunićem tu, jer je ovo izgledalo dosta propusno... I volio bi da u ovoj utakmici proba Kalinića umjesto Petriča (naravno ne od početka)... |
| |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,095
![]() | Re: 18:00 12.06 Klagenfurt- Hrvatska-Njemacka ova utakmica je mnogo manje važna od one zadnje sa Poljskom pa tako čak i ja mislim da možda ni nećemo izgubiti Očkeujem dosadnih 0-0, nešto kao Rumunji i Francuzi sada inače za one koji nisu znali, pobjeda ne osigurava prolaz dalje gotovo sigurno...jer Poljska će razbit Austriju koja i sama shvaća da nema više šanse Malo se bojim da će napravit ono šta i na EURU 2004. , kada su u prilično nevažnoj utakmici sa Francuzima se skroz istrošili šta se lijepo vidlo u ključnoj zadnjoj tekmi sa englezima koju smo morali pobjediti. |
| |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka očekujem x..... ako malo dođu sebi možda i gol zabijemo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 278
![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka vjerujem da ce biti x, losije nego protiv austrije nemozemo odigrati a nevjerujem bas niti da mozemo ponovit 98 tak da je x najrealniji
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Očekujem puno bolju igru i puno ljepšu utakmicu od one s domaćinom. Moguć je bilo koji rezultat, švabe su to. Ova nam utakmica može biti ključna samo u slučaju pobjede jer smo onda sve riješili, a svaki drugi rezultat prolongira odluku do 16.06. Nadam se da ćemo izvući bod, a uz malo sreće ... Bilić najavljuje moguće izmjene u prvoj postavi! Net.hr Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: 18:00 12.06 Klagenfurt- Hrvatska-Njemacka Citat:
![]() vidim kud je ona tema bila krenula... ok... never majd.... ![]() mislim da ce ispast Pranjic... a uc knezevic... ![]() Zadnji Uredio ponosnipurger : 09-06-08 u 21:33. | |
| |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,286
![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Nijemci če nas totalno nadigrati a ako bude sreče nečemo puno izgubiti.
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,721
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 18:00 12.06 Klagenfurt- Hrvatska-Njemacka Citat:
Hrvatska i Njemačka imaju 3 a Poljska i Austria 0..... Dobimo li Njemačku i Poljaci Austriju onda će biti Hrvatska 6 Njemačka 3 Poljska 3 Austrija 0 I nama i bod protiv Poljaka dovoljan, čak i poraz od 1-0 pod uvjetom da dobijemo Švabe 2-0 i Poljska Austriju 1-0
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
![]() |
| Tagovi: hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

a i saami ste rekli da treba za svaku tekmu otvarat temu... pa evo...