| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka (2:1) u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kresola uostalom za 4-5-1 nam treba totalno drugačiji tip napadača nego što je Olić... Pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Citat:
kao 1. samo s jedne strane imamo odlične nabacivače(Ćorluka i Srna) dok s druge strane (Pranjić i Kranjčar/Rakitić) su više igrači koji ulaze u sredinu i pucaju izvana. A pogotovo zato jer igramo s Njemcima čiji su stoperi prespori za Olića koji bi mogao dobivati lopte u prostor od naših kvalitetnih veznjaka. Svakako sam za tu taktiku da se isproba ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| |
| | #42 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Citat:
Lijevi bek protiv Njemačke treba biti Šimunić. Kovač i Šimić stoperi i Ćorluka desni bek. Citat:
Čovjeće, sve sam isplanirao, čak i 2 zamjene, vrijeme kada trebaju ući i sve. A možda da kao 3. zamjena uđe Pranjić kao lijevo krilo, isto tako negdje oko 70.-75. minute umjesto Kranjčara.... | ||
| |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Citat:
__________________ Život je pun reljefa | |
| |
| | #44 (permalink) | |
![]() Trebali bi mene pozvati da komentiram utakmicu, a ne Sanadera. ![]() | |
| |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka A šta nebi pasalo 4-3-2-1 s tim igračima? Krila Kranjčar i Srna, zadnji vezni Kovač (uvjetno zadnji) i ova dvojka naprijed Modrić i Rakitić...... S time da bi držao Klasnića naprijed i onda svježu snagu uveo Olića....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Ha ha... Pa i mene je začudilo stavljanje Nike na polušpicu...., ali je očito da Bilić Niku želi poštediti defanzivnih zadataka i iskoristiti neke njegove drige vrline...udarac sa distance, lopte u prostor za Olića..., ulazak u završnicu...itd... Dok će sa Rakitićem dobiti bolju probojnost po toj lijevoj strani... I slažem se da pranjić nebi trebao igrati protiv Njemaca..., makar ne beka... To bi bile ogrovne promijene u taktici i načinu igre..., a ovo nije vrijeme za takve pokušaje i tako ogrovne promjene... Nije to baš tako jednostavno napraviti...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| |
| | #47 (permalink) | |
Samo meni taj lijevi bek smrdiiii.... A opet - Podolski vs. Pranjić mi se čini bolji matchup nego Podolski vs. Šimunić. Ma jebemu mater, toliko kombinacija i toliko briga! Jednostavno ne znam!Pranjić je niži, hitriji i eksplozivniji, a Šimunić je pak mrcina sa dobrom tehnikom. Eto, još jedan dan do susreta titana.... Di je sada MAto Neretljak kada ga trebamo? ![]() ![]() | |
| |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Jel tko vidio oni jedan gol, sto ga je dao Modric?E ono je bio pravi gol,al mene zanima,sto vi mislite,zasto su nakon njegovom tog gola,dalje lose igrali? Btw: kad opet nasi igraju,jel zna tko? |
| |
| | #49 (permalink) | |
![]() Zašto su naši zakočili? Valjda zato jer im je laknulo da su napravili ono šta im se stavlja na teret već nekoliko mjeseci - od kada se znaju skupine. Malo su pregorili. | |
| |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 12.6. 18:00h Hrvatska-Njemacka Citat:
Meni je Olke genijalan za tu postavu, ali kao krilni veznjak....kao istureni napadač nikako...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| |
![]() |
| Tagovi: hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

Jednostavno ne znam!