| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska (1:0) u Sport forumu; Bliži se i ova "nevažna" utakmica. Možemo ovdje o njoj. Računam da će sastav biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma | 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska (1:0) Bliži se i ova "nevažna" utakmica. Možemo ovdje o njoj. Računam da će sastav biti izmjenjen i da tako treba biti, ali držim da će svi naši izgarati na terenu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska Ja bi stavio ovaj sastav: Pletikosa- Šimić, Knežević,Vejić, Pokrivač-Raktić, Leko, Vukojević, Pranjić-Kalinić, Klasnić I kasnije uveo Petrića umjesto nekog od napadača ili čak Pranjića Golmana nevalja nikad mijenjat, Rakitić je tu zato jer 1. nije igrao, a i treba nam barem jedan kreativac. Pranjiću dati ˝odmor˝ na lijevom krilu ![]() Ovo ostalo sve rezerve željne dokazivanja ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska Pokušao sam odgovoriti na onoj temi ali sam malo kasno skužio da je zatvorena.. Netko je spomenuo da je Ćorluka vidno umoran a ja sam totalno zaboravio na Šimića. Što se tiče Šimunića mislim da bi bez njega lakše nego bez Kovača. Znači umjesto Ćorluke Šimić i mislim da ćemo s postavom: Pletikosa - Šimić, Šimunić, Knežević, Pranjić - Leko, Vukojević, Rakitić, Kranjčar - Klasnić, Petrić biti slabiji tek nekih 20%, mislim da je i to dovoljno za pobjedu protiv Poljske. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska ja mislim da i pranjicu treba dat odmora... pa nek petric to odigra.. mora uc u formu... bez pravog petrica mislim da smo 20% slabiji... i kad oduzmes kolko smo slabiji bez Dudu-a(50%) dobijes da smo 70% slabiji... i takvi smo prosli skupinu... zamisli samo da je Dudu tu i Petric u pravoj formi... pa odma bi bili prvi favoriti... kakva Nigdjezemska...![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska da, najbolje nek stavi 2 postavu ko ciro... ![]() ja se nadam da nakon ovog EP-a nece bit vise onog da se repka usporeduje sa Cirinim vatrenima, nego sa Bilic Boysima... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska U svakom slučaju treba sačuvati igrače sa kartonima...te one druge kojima je potrebno malo odmora da bi bili svježi protiv Turaka ili Čeha... I to treba napraviti, pa makar cijena toga bio poraz od Poljaka iako mislim da ni izmijenjeni sastav neće izgubiti od Poljaka...jer naravno nije lijepo izgubiti...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska slazem se.... mislim da bi to trebalo ovak izgledat: Pletikosa Simic-Knezevic-Vejic(makar mu ne vjerujem)-Pokrivac Rakitic-Leko-Vukojevic-Petric(ako moze igrat) Budan(ne... )Klasnic-Kalinic
| |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,349
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska Očekujem da će ući Šimić umjesto Ćorluke, Knežević umjesto R.Kovača te Klasnić i Budan u napadu... U svakom slučaju očekujem drugu postavu koja neće razočarati i očekujem pobjedu...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 16.06.2008. u 20.45 sati Hrvatska - Poljska Citat:
Opa tko bi rekao..., prije prvenstva nije vjerovao prvoj ekipi, a sada očekuje pobjedu rezerva... ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| |
![]() |
| Tagovi: ep 2008, hrvatska, poljska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.