| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija (3:0) u Sport forumu; jebemti, kad teica nesto kaze tako ce da bude, samo da pitam, ce zabit Arshavin veceras? o tom mi ovisi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija jebemti, kad teica nesto kaze tako ce da bude, samo da pitam, ce zabit Arshavin veceras? o tom mi ovisi rejting na fantasy footballu ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| |
| | #22 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija Ček, to je onaj Rus ![]() Možda se Rusima i posreći i daju jedan gol, ali Španjolci su glavni večeras. Baš sam na CNN-u gledala kako Španjolci odsjedaju u Hiltonu i navodno da svi koji su tamo odsjeli nisu izgubili tekmu. Ja vjerujem u tako neke lude stvari. Živi bili pa vidjeli. Možda sam totalno u krivu. Ne znam. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija očito da je rus ![]() još ako ih je posjetila paris nema teorije da izgube
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| |
| | #24 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija nema, rusi pobjedjuju ![]() amo rusi ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija lose su odigrali protiv argentine tako da nista od njih na ovom europskom ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 26.06.2008. Drugo polufinale: Španjolska - Rusija odlicna igra spanjolaca ili pasivni rusi kako god ![]() teice ubuduce mi se javi kad imas predosjecaj ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 26-06-08 u 22:31. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.