Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi 8.6. 18:00h Hrvatska - Austrija (1:0) u Sport forumu; Pa eto... prva utakmica naše reprezentacije u grupi... Nadam se pozitivnom rezultatu (pobjedi), a mislim da je to i ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 07-06-08, 23:57   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,348
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
8.6. 18:00h Hrvatska - Austrija (1:0)

Pa eto... prva utakmica naše reprezentacije u grupi... Nadam se pozitivnom rezultatu (pobjedi), a mislim da je to i realno za očekivat....
Star 08-06-08, 00:00   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,049
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger
Re: 8.6. 18:00h Hrvatska - Austrija

e ggggiga mislim da imamo dosta tema o EURU pa mislim da nije potrebno... ugl... nadam se pobjedi...
Star 08-06-08, 00:06   #3 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,743
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

1)mislim da je potrebno
2)pobjedjujemo 3:1
3)vec kupih paketic corone extra za utakmicu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-08, 00:09   #4 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,976
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
1)mislim da je potrebno
2)pobjedjujemo 3:1
3)vec kupih paketic corone extra za utakmicu
slazen se s prva 2 navoda, al treci... brat mi posta tetkica
pij musko pivo

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-08, 00:10   #5 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,743
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

neznas pricu...tiho necemo tu spamat.
Star 08-06-08, 00:14   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,222
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Kranjčar i Kovač: Danas želimo odigrati utakmice karijere

Niko Kranjčar je počeo svoj život od prvih koraka baš u Beču dok je tata Zlatko igrao za Rapid (rođen je Niko u Zagrebu, da mama Elvira prvih dana bude kod kuće, potom se odmah vratila natrag u Beč da obitelj bude na okupu).

U Beču je i šutnuo prvu loptu i sad se vraća na – Prater poslije 24 godine. Kad se Kranjčara kroz klinč mikrofona i tjelesa (u maloj sobici gdje nam igrače puštaju na dvije-tri minute „licem u lice“) dohvatila i novinarka ORF-a, to je potrajalo toliko da je i Zoran Cvrk morao intervenirati: Ajmo Niko, vrijeme je, samo tebe čekamo...

Što ste rekli za austrijsku televiziju?

- Interesiralo ih je koliko se sjećam Beča, moja iskustva iz američke škole koju sam pohađao dok smo živjeli u Beču, tatini dani u Rapidu. Uglavnom, sve najljepše, što bih drugačije mogao kazati za Beč.

Za Niku Kranjčara se uvijek govorilo da je - bečka škola. Ali, današnja utakmica sigurno neće biti valcer na lijepom plavom Dunavu, prštat će na sve strane.

- Svi stalno pričamo o Austrijancima i o tome kako je sve na nama, traje to već danima i konačno da je kucnuo čas utakmice. Nemam pojma kako će utakmica krenuti, oni mogu jurnuti nošeni domaćom publikom, a mogu nas i sačekati svjesni naše snage.

Kako komentirate sadašnje stanje, našu formu, nakon utakmica protiv Moldavije i Mađarske?

- Naša prava slika su utakmice iz kvalifikacija, kad se igraju službeni susreti. Igra u kvalifikacijama dovela nas je do velikog natjecanja. Ne želim zvučati bahato, ali imamo puno toga za pokazati, premda se moram u ovom trenutku prisjetiti ozljede Eduarda Da Silve koji nam mnogo fali, to je najveći hendikep, veći se nije mogao dogoditi.

Kakve su prognoze?

- Pa, svi priželjkujemo plasman u četvrt-finale, to je minimum koji bi nas zadovoljio, iako neće biti lako, svi u našoj skupini imaju svoje adute. Kakav rezultat protiv Austrije? Objektivno, želimo samo jedan ishod, a to je pobjeda.

Jeste li se bavili kalkulacijama kako do četvrtfinala?

- Bitna nam je trenutno samo prva utakmica. Ako pobijedimo sve će biti lakše. Da odigramo remi? Hm, remi s Austrijom, poraz od Njemačke, pobjeda nad Poljskom, s takvom kalkulacijom kako bismo u četvrtfinale? Čini mi se nikako. A sa sva tri remija?! Sve je moguće, ali pustimo tu priču.

Nama se čini ako na utakmicu dođete Srna, Modrić i vi, da Austrija nema šansi.

- Ha, ha, valjda nas u Hiltonu neće držati zaključane, valjda će nas pustiti...

I još:

- Austrijanci su pokazali da imaju snagu, možda to ne mogu iskazivati svih devedeset minuta, ali u prijateljskim utakmicama protiv Njemačke i Nizozemske pokazali su da imaju svoje adute i mogu biti opasni, čak su znali i dominirati.

Ipak, Hrvatska drži ključeve uspjeha?

- Svakako, to je tako i nikako drugačije! – zaključio je Kranjčar.
Star 08-06-08, 00:16   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,768
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

sutra ce prolazit trnci kad pocne himna,a pola stadiona grmi
ako ne bude pobjeda pa makar minimala 1-0 i cula se grmljava stoke iz navijackog sektora nismo nista napravili

igraci i navijaci svi ko jedno,ocemo pobjedu !!!
Star 08-06-08, 00:17   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,222
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Sve utakmice Hrvatske i Austrije:

97. AUSTRIJA – HRVATSKA 1:2 (1:1)

BEČ, 26. travnja 2000. Prijateljska utakmica.

Stadion Ernst Happel.

Gledatelja 15.000.

Sudac: Michael Lutz Frölih (Njemačka).

Strijelci: 1:0 – Vastić (16), 1:1 – Bokšić (29), 1:2 – Stanić (66).

AUSTRIJA: Wohlfahrt, Winklhofer, Neukirchen (od 67. Lipa), Hatz, Stranz, Herzog, Schopp (od 46. Kirchler), Flogel, Prilasnik (od 46. Cerny), Vastić, Weissenberger (od 67. Mayerlich). Izbornik: Otto Barić

HRVATSKA: Pletikosa (od 47. Pavlović), Štimac, R. Kovač, Tomas, Šarić, Soldo (od 85. Tudor), Asanović (od 84. Bišćan), N. Kovač, Rapaić (od 75. Živković), Stanić (od 84. J. Šimić), Bokšić. Izbornik: Miroslav Blažević 102.

HRVATSKA – AUSTRIJA 1:0 (1:0)

RIJEKA, 28. veljače 2001.

Prijateljska utakmica.

Stadion na Kantridi.

Gledatelja oko 2.000.

Sudac: Leif Sundell (Švedska).

Strijelac: 1:0 – Vugrinec (35).

HRVATSKA: Pletikosa, Živković, Jarni (od 60. Bišćan), M. Cvitanović, Tudor, Šimić, R. Kovač (od 46. Soldo), Prosinečki (od 46. Stanić), Šuker (od 46. Vlaović), Vugrinec (od 65. Mornar), Balaban (od 75. Bjelica). Izbornik: Mirko Jozić.

AUSTRIJA: Manninger, Baur, Neukirchen (od 63. Schiesswald), Hiden, Schopp (od 72. Hurtnagl), Herzog, Kurchbauer (od 60. Prilasnig), Flogel, Kirchler (od 72. Cerny), Vastić (od 46. Kocijan), Mayrleb (od 46. Haas). Izbornik: Otto Barić. 162.

AUSTRIJA – HRVATSKA 1:4 (1:2)

BEČ, 23. svibnja 2006. Prijateljska utakmica.

Stadion Ernst Happel.

Gledatelja 22.000.

Sudac: Herbert Fandel (Njemačka)

Strijelci: 0:1 – Klasnić (11), 1:1 – Ivanschitz (14), 1:2 – Klasnić (35), 1:3 – Babić (55), 1:4 – Balaban (70)

AUSTRIJA: Payer, Standfest, Stranzl, Scharner, Ibertsberger, Aufhauser (od 66. Beldhofer), Leitgeb (od 73. Mörz), Prager, Janko (od 63. Linz), Ivanschitz, Lexa (od 83. Fuchs). Izbornik: Josef Hickersberger

HRVATSKA: Pletikosa (od 46. Didulica), Šimić, Tomas, R.Kovač (od 60. Tokić), Srna (od 70. J. Leko), Tudor, N. Kovač (od 57. Modrić), Babić, Kranjčar, Klasnić (od 46. Olić), Pršo (od 57. Balaban). Izbornik: Zlatko Kranjčar
Star 08-06-08, 00:25   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,944
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

neznam čemu ova tema,sto varijacija na jednu temu ali..

iskreno se bojim kako će naši proći,austrijanci nisu dobri ali su domaćini..
da bude barem 1:0 nama dosta
jedva čekam čuti naše navijače,u boj za narod svoj...
Star 08-06-08, 01:15   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,912
Dunga_burek je zabranio reputaciju

ova zadnja tekma sa austrijom mi je odnijelča velike pare...dao sam 100kn na 6 ili više golova(Koeficijent 17,5)

a u 70. 4-1 kak je i završilo ...a kranjčarev gol je bio i poništen
koliko sam živaca izgubio samo

inače imam jeben osjećaj da sutra gubimo, od njemačku pobjeđujemo, a sa poljacima remiziramo
a to ne bi bilo dosta za prolaz.
Dunga_burek je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114