| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi ac milan u Sport forumu; Jel znate što je bilo s milanom,juventusom,lazziom i fiorentinom. trebali su bit kažnjeni zbog varanja i potkupljivanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Slovenski poluotok Godina: 19
Poruka: 185
![]() | Re: ac milan kolko sam ja čuo, milanu će se oduzeti 20 bodova, te će ići u pretkolo lige prvaka. mislim da će se 20.7 donjet konačna odluka o svim klubovima koji su upleteni. i još juventusu će biti oduzeta zadnja da naslova prvaka, pa je po tome inter prvak sezone 2005/06. tako sam čuo.
__________________ _DPG_DTP_ATL_LAX_LVC_Cash Money_MOB_WSTBS_ You can't man em then you mop em, You can't stand em then you drop em, You drop em cause we pop em like Orville Redenbacher... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ac milan Ja sam čuo da će Juventus ispast u drugu ligu, Milan će bit kažnjen s oduzimanjem 20 bodova prošle sezone i morat će u kvalifikacije za ligu prvaka, Lazio ide u kup uefa... tako da će Inter bit prvak italije za prošluz godinu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ac milan Hebemu Dream Team preteko si me... ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: ac milan Izgleda da je http://www.vecernji-list.hr/newsroom...91162/index.do
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ac milan Lazio, i Fiorentina vraceni u seriju A, a juve ostaje u seriji B sa 19 bodova minusa. A ovaj milan, koje su to PI*KE sretne. Kako ih mrzim!!!!! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: ac milan Citat:
To majstore!!!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ac milan, liga prvaka, nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 16:32 |
| Ševa Kaka' i Dida | Gogy | Baš Razno | 32 | 18-01-06 16:05 |
| AC Milan Vs FC Internacionale | Cyrus | Nogomet | 12 | 14-10-05 09:24 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.