Valjda ce mu biti samo oduzeti neki bodovi i nadam se da je to to![]()
Raspravljate o temi AC Milan u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Jel znate što je bilo s milanom,juventusom,lazziom i fiorentinom. trebali su bit kažnjeni zbog varanja i potkupljivanja sudaca. čula sam ...
Valjda ce mu biti samo oduzeti neki bodovi i nadam se da je to to![]()
[sigpic][/sigpic]
kolko sam ja čuo, milanu će se oduzeti 20 bodova, te će ići u pretkolo lige prvaka. mislim da će se 20.7 donjet konačna odluka o svim klubovima koji su upleteni. i još juventusu će biti oduzeta zadnja da naslova prvaka, pa je po tome inter prvak sezone 2005/06. tako sam čuo.
_DPG_DTP_ATL_LAX_LVC_Cash Money_MOB_WSTBS_
UCUD GEDIT, I ain't trippin', I ain't crabbin', I'm tippin'
Real talk, babygirl, UCUD GEDIT
Ja sam čuo da će Juventus ispast u drugu ligu, Milan će bit kažnjen s oduzimanjem 20 bodova prošle sezone i morat će u kvalifikacije za ligu prvaka, Lazio ide u kup uefa... tako da će Inter bit prvak italije za prošluz godinu
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Hebemu Dream Team preteko si me...![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
je li provjereno???
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=322167
Izgleda da je
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...91162/index.do
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Milanu smanjena kazna na 8 bodova i moći će igrat u LIGI PRVAKA!!!![]()
[sigpic][/sigpic]
Lazio, i Fiorentina vraceni u seriju A, a juve ostaje u seriji B sa
19 bodova minusa. A ovaj milan, koje su to PI*KE sretne. Kako ih mrzim!!!!!![]()
"Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji.
Pravi autor: slay
To majstore!!!
Radar404 <- moj blog