Za koga?Pravi autor: slay
Raspravljate o temi AC Milan u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Bmk za njih, ali evo onako za info.. Juventusu smanjena kazna na 17 neg. bodova, Lazio i Fiorentina ipak ostaju ...
[sigpic][/sigpic]
Za koga?Pravi autor: slay
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Juve, Fiorentina, Lazio..![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
I milan
"Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji.
Ovo I na početku pretstavlja Inter Milan?Pravi autor: trandzo
![]()
Zadnji Uredio Gogy : 26-07-06 u 01:35
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Ne nego veznik za milan!!!!!!!Pravi autor: Gogy
"Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji.
Inter sux!!![]()
[sigpic][/sigpic]
Tako je Gogy!!!!!!Milan je prošao odlično ali ipak te klubove netko treba vratiti.Juventusovi igrači su digli ruke.A Milanovi se stalno bore za pobijedu.A Inter ne mogu smislit jer su malo umišljeni!Pravi autor: Gogy
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Ja sve mogu podnest ali Juventus i Real Madrid mrzim iz dna duše... Inter je super naspram Juventusa... Mada ne volim u Italiji nikog osim Milana... ali radje Inter nego Juventus
Radar404 <- moj blog
Pravi autor: Gogy
Čitam sve postove i mislim si..."u svemu se slažem sa Gogyjem"...a kad na kraju spomeneš Real Madrid i sve upropastiš![]()
Al dobro...za sve ostalo imaš moj glas !![]()