Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi ajmo da vas čujem u Sport forumu; oće li Biloš igrat za kockaste il' ne? http://www.vecernji-list.hr/newsroom...91263/index.do...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-06, 12:25   #1 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,421
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
ajmo da vas čujem

oće li Biloš igrat za kockaste il' ne?

http://www.vecernji-list.hr/newsroom...91263/index.do
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 13:03   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-01-06
Poruka: 74
garavo se izdvaja iz mase
Re: ajmo da vas čujem

Neće, a i bolje da ne jer ako me nešto živcira to je kad na prvenstvu Europe u stolnom tenisu sve sami Azijati.

Ionak su nam sad više od pola repke stranci, ali barem pričaju hrvatski.
garavo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 13:25   #3 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Neće, jer nam ne treba, a i on sam želi igrat za Argentinu. Ma to su sve novinari napuhali, da imaju o čemu pisat. Momak nikad nije izrazio želju da igra za našu reprezentaciju, njemu je najveća želja bila i ostaje Boca i argentinska rep.

Ne znam uopće šta onaj Marković sere i stalno se hvata čovjeka. Nek' ga ostave na miru.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 13:39   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

nece i kaj ce nam,
covjek ne zba tri rijeci hrvatskog,
ma to su gluposti,
e dau su se ovak trudili oko ibre, ko zna
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 13:44   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 25
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase

kaj će nam, imamo mi kvalitetnih napadača!!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 13:50   #6 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,663
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

nabijem markovića srebrića i biloša sve zajedno u pizdu materinu.

pa makar biloš bio najbolji strijelc na prvenstvu za argentinu nebi mi bilo žao. dečko nije hrvat i gotovo.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 14:00   #7 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: k-fLiP
nabijem markovića srebrića i biloša sve zajedno u pizdu materinu.

pa makar biloš bio najbolji strijelc na prvenstvu za argentinu nebi mi bilo žao. dečko nije hrvat i gotovo.
Pa dobro, sad... Mislim, Biloš je više Hrvat od, recimo, Da Silve. Roditelji (ili jedan roditelj - nisam siguran) su mu iz Hrvatske. Mislim da bi po našem zakonu imao pravo na državljanstvo.

Ali čovjek nije izrazio niti želju niti volju da igra za Hrvatsku. Rođen je u Argentini i od kako zna za sebe sanjao je da igra za Argentinu. Pa šta ga sad treba upirat i gnjavit da dođe igrat za nas?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 14:11   #8 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,663
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

ma ne sviđa mi se ovo nasilno dovođenje u repku, kupovanje igrača. repka je svetinja! i kao takvu se je treba tretirati.

ps. ko je promijenio naslov teme?
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 14:17   #9 (permalink)
doctor queñones

Pa ne bježim s teme, ako to hoćeš reć.

Mislim da on - Biloš - ne treba igrat za reprezentaciju jer on to ne želi, jer on nije zainteresiran. A pogotovo ga ne bi trebalo dovlačit iz razloga što nije upao u argentinsku reprezentaciju - jer bi to ispalo kao da mu je hrvatska rep bila pričuvna opcija za svjetsko prvenstvo.

Ali, da je kojim slučajem Biloš sam izrazio želju da zaigra za hrvatsku reprezentaciju, prije nego za argentinsku, onda mislim da bi mu to trebalo pustit, pogotovo po kriteriju "hrvatstva" odn. nacionalne pripadnosti.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-06, 14:34   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Ma ko jebe Biloša!!
Sad nije dobar Argetini pa ajmo ka mi uzeti!!

Kako je cico rekao za Chaga i Etto ka je neznak neko rekao da bi trebali igrati z hrvatsku repku..imaju oni sviju zemlju pa neka igraju za nju ako nisu dobri za njih nisu niti za nas...e pa onda bi ista stvar trebala biti i sa Bilošom!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ajmo, cujem, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114