| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi ajmo da vas čujem u Sport forumu; oće li Biloš igrat za kockaste il' ne? http://www.vecernji-list.hr/newsroom...91263/index.do... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ajmo da vas čujem Neće, jer nam ne treba, a i on sam želi igrat za Argentinu. Ma to su sve novinari napuhali, da imaju o čemu pisat. Momak nikad nije izrazio želju da igra za našu reprezentaciju, njemu je najveća želja bila i ostaje Boca i argentinska rep. Ne znam uopće šta onaj Marković sere i stalno se hvata čovjeka. Nek' ga ostave na miru. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ajmo da vas čujem Citat:
Ali čovjek nije izrazio niti želju niti volju da igra za Hrvatsku. Rođen je u Argentini i od kako zna za sebe sanjao je da igra za Argentinu. Pa šta ga sad treba upirat i gnjavit da dođe igrat za nas? | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ajmo da vas čujem Pa ne bježim s teme, ako to hoćeš reć. Mislim da on - Biloš - ne treba igrat za reprezentaciju jer on to ne želi, jer on nije zainteresiran. A pogotovo ga ne bi trebalo dovlačit iz razloga što nije upao u argentinsku reprezentaciju - jer bi to ispalo kao da mu je hrvatska rep bila pričuvna opcija za svjetsko prvenstvo. Ali, da je kojim slučajem Biloš sam izrazio želju da zaigra za hrvatsku reprezentaciju, prije nego za argentinsku, onda mislim da bi mu to trebalo pustit, pogotovo po kriteriju "hrvatstva" odn. nacionalne pripadnosti. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ajmo da vas čujem Ma ko jebe Biloša!! Sad nije dobar Argetini pa ajmo ka mi uzeti!! Kako je cico rekao za Chaga i Etto ka je neznak neko rekao da bi trebali igrati z hrvatsku repku..imaju oni sviju zemlju pa neka igraju za nju ako nisu dobri za njih nisu niti za nas...e pa onda bi ista stvar trebala biti i sa Bilošom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ajmo, cujem, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.

pametni znaju
---ex moderator---