| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? u Sport forumu; evo zanima me vaše mišljenje o ovom mladom igraču kojeg je Milan platio 22 mil. eura... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Nisam ga previše gledao da ga nogometno okritiziram, ali mogu sa sigurnošću reći da je on Odličan, zaista ODLIČAN potez kluba iz Milana. Prije svega mlad je i ima još dovoljno vremena za usavršavanje pojedinih bilo tehničkih, taktičkih ili fizičkih osobina. Uz Kaku, sunarodnjaka uz kojeg će sigurno igrati i bolje ali da ne govorim sad o Kaki već o Patou, mislim da nije mogao doći u bolji klub. Prvenstveno Milanovo iskustvo, pa općenito talijanska liga, ako nauči igrati protiv talijanske obrane onda će moći igrati protiv svih(obrana). Mnogo je sad posla i na klubu, Milanu, koji ga mora još usmjeravati i lagano uvoditi u pravi nogomet. Eto mojeg amaterskog mišljenja....
__________________ Play Hard, Play Smart, Play Together - Have Fun |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Vidjet cemo jos da li su se ti novci isplatili,za sada je pato zaista nogometna nada i vrlo dobro igra...premda još ne mogu sa sigurnoscu utvrditi njegovu kvalitetu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,810
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Može se onda isto tako otvoriti tema Bojan Krkić -nova zvijezda svjetskog nogometa? Ja ne vidim po čemu je to Pato bolji od Bojana...a Barcelona ga je platila 0 eura...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Citat:
S obzirom na kvalitetu barceloninih napadaća, nije ni čudno da iskaće jedam mladi talenat kao što je pato...jer mu je konkurencija u napanu jako slaba... A recimo Bojan Krkić je ove sezone zabio 5 golova za barcelonu...u zadnje vrijeme često igra u prvom sastavu i pokazuje iznimnu kvalitetu sa samo 17 godina...I gledajuči jednog i drugog ne može se zaključiti da je Pato bolji...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Nipošto nije bolji od Krkića, Krkić je i mlađi i također jako dobar potencijal....kao što sam rekao Pato je došao u Italiju i to u Milan koji u ovome trenutku nema dovoljno kvalitetnih(neću reć da ih uopće nema) mladih igrača na njegovoj poziciji i zato već sada dolazi do izražaja njegova kvaliteta. Čini mi se da Milan računa na Patoa sad dok Barca svoj proizvod za kojeg su dali mnogo treninga(iliti 0$, Kn, €) Bojana "čuva" za budućnost, a njegova budućnost u Barceloni i u svijetskom nogometu tek dolazi.... ![]()
__________________ Play Hard, Play Smart, Play Together - Have Fun |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,438
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Citat:
![]() što se tiće krkića,on je isti rang ko i pato samo su ovoga pata više medijski izložili zbog skupog tarnsfera a i tek mu je 17 godina!! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alexandre Pato-nova zvijezda svjetskog nogometa? Citat:
![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.