| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Barcelona u Sport forumu; Jučer je FC Barcelona izgubila u utakmici protiv Seville! Barcelona : Sevilla 0:3 Pogotci u 7.minuti,zadnjim minutama 1.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Barcelona Jučer je FC Barcelona izgubila u utakmici protiv Seville! Barcelona : Sevilla 0:3 Pogotci u 7.minuti,zadnjim minutama 1.poluvremena i 90.minuti. Renato,Kandute i Meresca!
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barcelona baš mi je bilo drago,uživao sam gledajući tekmu. ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Barcelona Ja se veselio ko malo dijete kad dobije lizalicu ! Kako sam uživao gledajući smrknute face Barceloninih igrača na kraju tekme... Sevilla... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Barcelona I ja ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barcelona Da veselio!!!! UŽIVAO!!! Seronje se umislili da su ne znam ni ja šta, da će svi spustit gaće čim Ronaldinho i Messi iziđu na teren. E PA NEKA IM!!! P.S. To se po stručnoj terminologiji zove "sindrom Brazila iz 2006. godine" ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: barcelona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Liga prvaka | Gogy | Nogomet | 226 | 20-05-06 14:02 |
| Milan - Barcelona | Kristijan | Nogomet | 16 | 20-11-04 09:58 |
| Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona | Kristijan | Nogomet | 10 | 19-11-04 20:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.