| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Barclays Premier League `07/`08 u Sport forumu; Tema koja jednostavno na CP mora postojati. ManU i Chelsea jučer su za zagrijavanje i uvod u novu sezonu odigrali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Barclays Premier League `07/`08 Tema koja jednostavno na CP mora postojati. ManU i Chelsea jučer su za zagrijavanje i uvod u novu sezonu odigrali Community Shield , svi znamo kako je to završilo. A od slijedećeg vikenda počinje ono pravo. Parovi 1. kola Subota Sunderland v Tottenham Bolton v Newcastle Derby County v Portsmouth Everton v Wigan Athletic Middlesbrough v Blackburn West Ham v Man City Aston Villa v Liverpool Nedjelja Arsenal v Fulham Chelsea v Birmingham Manchester United v Reading Dva glavna favorita ista kao i prošle sezone. S tim da je ManU prošle bio iznenađenje , a ove je blagi favorit. Liverpool se opet pojačao ...i opet će do Božića završiti utrku za prvaka. Arsenal može biti sretan ako izbori i Ligu prvaka. I evo jedna provala za početak. Na predstavljanju novih igrača Eriksson Božinova pitao zašto je izabrao baš Manchester United. Ne bi me iznenadilo da Ferguson dođe jedno jutro na trening i zatekne tamo Šveda ... valjda će mu neko objasniti do početka sezone koji su njegovi. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barclays Premier League `07/`08 Citat:
Čemu ovako tendenciozni napisi? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,271
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barclays Premier League `07/`08 Eto ja baš mislim da bi Liverpool ove sezone mogao doći do naslova ili se barem boriti do kraja za naslov jer su dobro popunjeni na svim pozicijama, ali na nekima su čak i prepunjeni što nekad zna biti loše po ekipu. Isto tako slažem se sa Ibortom da je Manchester favorit čak mi Chelsea malo slabija naspram Manchestera nego prošle sezone zbog ˝pojačanja˝ koje su potpisali kao slobodne igrače(Ben Haim, Pizzaro, Sidwell) jedino Malouda je pravo pojačanje, a ako G. Johnson ponovi dobru sezonu kao što ju je imao u Portsmouthu i on može biti koristan. Arsenal će po mome čak završiti iza ljutitih rivala Tottenhama jer će teško nadoknaditi odlazak Henry-a.
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,132
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barclays Premier League `07/`08 Opa, dobro da sam vidio ovu temu, jer me podsjetilo da si odma odem slozit tim za sljedecu sezonu u fantasy premierleauge.. Ako jos neko to igra mogli bi ove sezone napraviti croportal ligu.. Inace ovu sezonu bu zanimljivo mislim, Liverpool je jak, brijem da bu arsenal jaci neg proslu, a chelsea i man U isto.. Ma nema meni do engleske lige, najjača na svijetu. Još da ju neko u ovom šupku od zemlje prenosi...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Barclays Premier League `07/`08 Hrvatski , Belgijski i Škotski nogometni savezi su zatražili , a UEFA im je odobrila blokirane tv sate. To (za one koji ne znaju) znači da u terminima odigravanja utakmica 1.HNL TV postaje u Hrvatskoj ne smiju prenositi utakmice drugih liga. S obzirom na to da se dosta toga preklapa ne bih rekao da će se nogometni narod nagledati Premiershipa na Novoj ove sezone. ![]() Što se FTV tiče. Prošle sezone subotom je na FTV išla jedna utakmica iz Engleske (obično termin u 13:45 pa nakon toga Bundesliga) , a nedjeljom dvije utakmice na BHT1. E sad ... ovo nisam 100% siguran , ali ako sam dobro razumio ove sa FTV prije par dana od ove sezone sve utakmice sele na BHT1.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,132
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barclays Premier League `07/`08 svi znamo kak je nova prenosila proslu sezonu... ne bi to komentirao jel jos uvijek samo kad se sjetim dobijem grceve u zelucu a FTV cu lovit signal kako? Nikako eto kako
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: 0708, barclays, league, premier |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.

... valjda će mu neko objasniti do početka sezone koji su njegovi. 

pametni znaju