| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi BiH Nogomet u Sport forumu; Citat: Pravi autor: RizLA stvarno ova bih liga je u kurcu totalnom za mi je tih navijaca koi putuju a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,459
![]() | Re: BiH Nogomet Citat:
![]() al moram priznat da se uvijek nasmijem. | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet u svakoj ligi i u razne svrhe...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BiH Nogomet bhwhah pa jbt uvijek me nasmije, ja znam za onu verziju Dinamo & Hajduk i ima još neka sprdačina vezana za Inter (uglavnom), malo Juventus i Roma
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet Citat:
koliko on ima godina?mada sumnjam da ce mjenjat trenera ako uđu u Europu....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #106 (permalink) | |
reko je da će umrijet na klupi ![]() Inače od 98., smao ja zajebao sve klubove koje je treirao.. posebno Muru( sa kojom je najavljivao naslov...pa onda ispao u 2. ligu ), pa onda i xamax-također ispao u 2. liguond aje ostvario dječačku želju i došo u hajduk koji je osvojio titulu...htio je u 2. pret. dobit Liverpool, al dobio je samo debrecen i dobio je samo 8 komada a on ni 1 nije dao ![]() ima toga još, al sad je kasno pa mi se ne da nabrojat al fudbal će vam bit 50% interesentaniji ako dođe u BiH...vidjet ćeš i sam zašto ![]() | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet Sloboda - Zrinjski 2 :1 (1 : 0) Stadion Tušanj. Gledatelja: 5.500. Sudac: Dragan Skakić. Žuti kartoni: Huseinović (Sloboda), Žižović (Zrinjski). Strijelci: 1:0 (14.) Huseinović, 1:1 (67.) Prodanović (autogol), 2:1 (90.) Kasapović (penal). Sloboda: Jović, Mikelini, Omić, Prodanović, Čejvanović, Jahić, Okanović (od 65. Brđanović), Lamešić (od 85. Kuduzović), Osmanhodžić (od 50. Kasapović), Huseinović, Tosunović. Trener: Sakib Malkočević. Zrinjski: Mitrović, Karađa, Džidić, Ivanković, Nikolić, Landeka, Pezo, Selimović (od 55. Smajić), Đurić, Žižović, Matko (od 90. Peraica). Trener: Dragan Jović. ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #109 (permalink) |
![]() | Re: BiH Nogomet u oboje manja: EFS Attendances da ti olakšam posao: Hrvatska-2848(smanjenje za 160) Srbija-2438(smanjenje za 200 naspram prošle god.) Bosna-(prošle sezone, jer ove nema podatke)-2.237 da, vjerovao ili ne...hrvatska od bivših zemalja ima najviše gledaoca. ovih 160 smanjenja je ponajviše zbog toga šta na 3 tekme dinama i hajduka ove god. je bilo ukupno oko 38k ljudi...dok prošle god. je bio prepun stadion na sve 3 tekme i preko 100 000 ljudi na te 3 tekme. Zadnji Uredio Dunga_burek : 15-05-08 u 21:46. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 271
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |