| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi BiH Nogomet u Sport forumu; 1-0... nemam pojma ni ko je igrao...zenica bila obljepljena plakatima da se apeluje da niko ne ide na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,912
![]() | Re: BiH Nogomet nevjerovatno...a srbi sa 1. ekipom azerbejdžan nisu mogli pobjediti ![]() a bosna bez golmana da ![]() Čuo sam da se doazvalo samo 13 igrača, bez golmana, a da nije bilo tekme, Čelik, Široki, Modrića i Zrinski/Sloboda ne bi išli u Europu. |
| | |
| | #124 (permalink) |
![]() | Re: BiH Nogomet ovo su mogući klubovi sa kojima će BiH klubovi igrat: Hajduk,Slaven Belupo, Hapoel Tel Avi, Bnei, Lokomotiva Sofija, Vojvodina, Zemun, Apoel, Omonia, Koper i Interblock. već su kod nas počeli naslovi inače...Bjež od Širokog (ne podcjenjujem ih, nego mi je naslov smiješan) |
| | |
| | #125 (permalink) |
![]() | Re: BiH Nogomet http://sportal.vecernji.hr/vld/sport...96871/index.do evo sa Hrv str. o BIH nogometu ![]() inače stari mi pozna predsjednika Žepča i mogu vam reć da je čovjek izuzetno bogat, ali i pošten Problem je u riječi pošten...stalno ga kradu i to doslovno, ali mu je već prekipilo...a nije poput nekih ![]() tužno nekako, ali barem vam je Modrić dao pohvalu ![]() |
| | |
| | #126 (permalink) |
| No End In Sight | Re: BiH Nogomet kupovalo je i Zepce utakmice proslih godina..nemoj se zavaravat...samo skonto covjek da nema profita posebnog u ovim uslovima i odusto... nadam se da ce se UEFA uplesti i sve pokaznjavti iz saveza mamu im lopovsku .. ![]()
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BiH Nogomet imam ja karte za večerašnju utakmicu Zrinjski- Sloboda...ah BH nogomet, nedavno je na jednoj manifestaciji koja je prenošena na tv-u, trebala biti izrečena šala, ''da budete uspješni, ali ne toliko kao naši nogometaši'', ja sam rekla, pa ljudi dragi, šta vam je... Nisu ipak... |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BiH Nogomet da, iz Mo sam ma imam te 2 karte, još su neke super pozicije sa sjest,a nemam ih kome dati ![]() tnx za rezultat, btw jesi čuo šta je bilo kad je igrao Široki- Posušje, Posušje bilo potplaćeno iako je bio dogovor 0-0 da odigraju, i dobije Posušje 1-0, Široki navodno izgubio glavnog sponzora radi toga... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

(ne podcjenjujem ih, nego mi je naslov smiješan)

imam ja karte za večerašnju utakmicu Zrinjski- Sloboda...