| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi BiH Nogomet u Sport forumu; sad malo pretjerujete jajduk nije imo ekipu za pobjedit Debrecen ali zato mislim da BiH ima potencijal da ode na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet TURNIR: ĆIRO DOLAZI NA TUŠANJ Za predstojeći nogometni turnir “Mustafa Hukić Huka” organizatori nastoje po svaku cijenu dovesti novog bh izbornika Miroslava Ćiru Blaževića. Iako je Blažević izjavio da je veoma zauzet drugim obavezama, Tuzlaci ne miruju. - Ćiro dolazi na Tušanj, to je sa 99 posototnom sigurnošću - izjavio je glasnogovornik Slobode, Nedim Ćudić. Slična uvjeravanja dolaze i od sportskog direktora Enesa Mešanovića. - U stalnom sam kontaktu s Ćirom. Odlazim u Zagreb po njega, ostat će barem dan na turniru - kazao je Mešanović. U Slobodi smatraju da Blažević u tri domaća kluba (Sarajevo, Velež, Sloboda) ima više kandidata za reprezentaciju, te mu put u Tuzlu ne bi bio tek turističke naravi. Jasno je da bi dolazak Blaževića na Tušanj doveo mnoge ljubitelje nogometa ne samo iz Tuzle.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #173 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet ode jos jedan talenat... ![]() Nikola Saric (born 6 January 1991, Sarajevo) is a Danish footballer of Bosnian origin. He currently plays for Liverpool, having previously played for Herfølge. He has also represented Denmark at youth level. Saric's signing to Liverpool prompted substantial news coverage. Tottenham, Barcelona and Charlton all attempted to sign Saric, resulting in a bidding war. It was reported they settled on a 3-year £500,000 contract.Liverpool Daily Post called him "one of Europe’s most promising young strikers."In 2007, Saric was voted by the Danish Football Association to be their 2007 U17 Player of the Year. Liverpool Danish striker Nikola Saric made the move to Merseyside in July 2008. The teenager will learn his trade in Gary Ablett's reserves after Liverpool beat a host of European clubs, including Barcelona, to his signature. Saric, who is of Bosnian origin, arrived from Danish side Herfolge, where he made three league appearances after arriving in 2003. He's also represented Denmark at U16, U17 and U18 level. Indeed, the Danish Football Association voted him their 2007 U17 Player of the Year. On a three-year deal at Anfield, Saric said: "I will get to train with the big names and develop in the reserves. It is a tremendous chance for me and I am very happy. "I feel the time is right and that I am mature enough for a new challenge."
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #174 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet gledam sinoc lyon dobio partizana 3-1....Pjanic 18 godina... ...momak odlicno igra...ima nevjerovatan pas..pregled igre....a samo 18 godina....svaka cast...mislim da je bosna dobila jednog fantasnicnog igraca...
| | |
| | #175 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BiH Nogomet Kažeš Bosna, pa najbolje da se repka više ne zove BiH nego samo Bosna, što je i logično jer većinu igračkog kadra čine bošnjaci...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #176 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet ajd ne seri...izvinjavam se posto mi je mrsko pisati bosna i hercegovina... dakle izvinjavam se svim hercegovcima...neka igraju svi iz hercegovine sto se mene tice samo neka dobro igraju... Bosna i Hercegovina je doblia jednog odlicnog igraca na duge staze.. btw odakle su Papca, barbarez, Radeljic,salihamidžic,vladavic, hrgovic,terkes, custovic,??????
| | |
| | #177 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BiH Nogomet Što se tebe tiče da, a što se ostali ljudi u vrhu BiH nogometa ne... Papac iz Širokog, Radeljić iz Imotskog, Hrgović iz Sinja, Terkeš mislim iz okolice Stoca ili Mostara.... Tako da ih je polovica tu što si nabrojao iz Hrvatske
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet radeljic i hrgovic su iz hrvatske ostali iz HERZEGOVINE.... ne znam sto pricas da nema hercegovaca kad ih ocito ima i uvijek su igrali...
| | |
| | #180 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: BiH Nogomet pa igra 5 najmanje..ako je to manjina jebiga onda....
| | |
![]() |
| Tagovi: bih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

...momak odlicno igra...ima nevjerovatan pas..pregled igre....a samo 18 godina....svaka cast...mislim da je bosna dobila jednog fantasnicnog igraca...