| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi BiH Nogomet u Sport forumu; Hoćeš reć da manje štete napravi na krilu? Pa to i ja kažem... kakva je to ekipa u kojoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Hoćeš reć da manje štete napravi na krilu? Pa to i ja kažem... kakva je to ekipa u kojoj Hrgović manje štete pravi na krilu?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #42 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Mozda napravi vise u fazi napada, ali makar ne bude direktni krivac za pogodak.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Zašto bi Hrgović bio tudum ...u Hajduku igra super, jedan je od najvažnijih igrača u ekipi, bori se, ima srce... eto ima i iskustva kao krilni bek iz Wolfsburga.... Naravno da nije top klasa, ali po meni skroz zahvalan igrač i možda jedino pravo pojačanje Hajduka u zadnjih par godina.... Mada kad već nije otišao u Napoli (čitam da su imali još opcija, a vjerovatno se ispod tezge tražilo još para) red je da ostane u Hajduku, di će igrat, doprinosit ekipi i, za sada, biti jedan od najvažnijih igrača ekipe... uostalom ima li sada boljih livih bekova od njega u HNL-u....Ko spomene one sramote iz Dinama (Čale, Carlos) to ne priznajem kao odgovor...![]() Možda Valentin Babić ali on je desni, ali može igrat i livog....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Jedan od važnijih igrača najgore ekipe u povijesti Hajduka od 1911. pa do dana današnjeg i nije baš neko postignuće. Ovo "ima srce" je toliko otrcana frazetina da je uopće nema smisla komentirat. Najbolji lijevi bek u HNL - da, tu vlada paklena konkurencija, tako da je to zaista laskava titula kojom se svaki igrač treba ponosit
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Jebiga, šta se tiče Hajduka Hrgović je skroz zadovoljavajuće rješenje....meni je drago šta je osta... bar imamo za pokoje mjesto u ekipi zadovoljavajuće rješenje...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Jebiga, kakava god da je situacija, ona je najbolji bek u ligi, pomiri se s tim ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Ne trebam se ja mirit sa ničim. Jebe mi se i za BiH reprezentaciju i za Hrgovića.
| | |
| | #48 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Pa sto onda pametujes ako ti se jebe? Ono sto me ne interesuje ne raspravljam o tome...ne znam za tebe... p.s. ko je tebi najbolji igrac BiH damf???? ( nemoj samo krenut neke kritike i tako to, samo me interesuje ko ti je najbolji u BiH)
| | |
| | #49 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Meho Kodro novi selektor BiH Citat:
Onaj iz Nuernberga, Misimović se zove, jel' tako?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Meho Kodro novi selektor BiH jest Zvjezdan Misimovic. I meni je on najbolji. Uz Rahimica. Mada i on Džeko je veliki potencijal.
| | |
![]() |
| Tagovi: bih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

...u Hajduku igra super, jedan je od najvažnijih igrača u ekipi, bori se, ima srce... eto ima i iskustva kao krilni bek iz Wolfsburga.... Naravno da nije top klasa, ali po meni skroz zahvalan igrač i možda jedino pravo pojačanje Hajduka u zadnjih par godina.... Mada kad već nije otišao u Napoli (čitam da su imali još opcija, a vjerovatno se ispod tezge tražilo još para) red je da ostane u Hajduku, di će igrat, doprinosit ekipi i, za sada, biti jedan od najvažnijih igrača ekipe... uostalom ima li sada boljih livih bekova od njega u HNL-u....Ko spomene one sramote iz Dinama (Čale, Carlos) to ne priznajem kao odgovor...