| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Boban kao predsjednik HNS-a??? u Sport forumu; Što mislite o BObanu mislim da je on po svima najbolji kandidat??? Možda još Šuker!!!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Boban kao predsjednik HNS-a??? | |||
| Da | | 14 | 82.35% |
| Ne | | 1 | 5.88% |
| Možda | | 1 | 5.88% |
| Ja bi prije Šukera | | 1 | 5.88% |
| Glasači: 17. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Nekako realno govoreći, Boban mi ulijeva najviše povjerenja. Kad su mu već jednom nudili, odbio je i mislim da zna da tu ima puno posla ako ga se dobro uhvati! ako se okruži pravim ljudima, definitivno će predstaviti Hrvatsku kao ozbiljnu nogometnu naciju . Pri tome mislim na onu političko-nogometnu sliku! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Meni bi bio bolji Boban od Šukera. Šuker je odličan manager i izrazito pametan ali mi se čini da za ovu funkciju treba imati veliki autoritet i karizmu, a Boban je u tom pogledu sigurno jači. Šuki bi bio dobar izvršni direktor koji će pregovarati i donositi sponzore. Eto to bi mi bila idealna kombinacija. Sadašnji stručni stožer (Bilić i ekipa), Boban predsjednik, a Šuker izvršni direktor.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? I ja bi da Boban bude al opet nebi da si zablati karijeru onakvu... Isto tako u nogometu, Boban se povuko dok je bilo vrijeme dok je Šuker igro i dalje a trebo se povuć nakon svjetskog...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.