| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Boban kao predsjednik HNS-a??? u Sport forumu; Boban je pametan čovik i predan nogometu, a to je najbitnije!!!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Boban kao predsjednik HNS-a??? | |||
| Da | | 14 | 82.35% |
| Ne | | 1 | 5.88% |
| Možda | | 1 | 5.88% |
| Ja bi prije Šukera | | 1 | 5.88% |
| Glasači: 17. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Otto Barić ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Boban bi bio dobar izbor. Nakon uspjeha Bilića kao izbornika, vidi se da generacija iz '98 ima još puno toga za pokazati. Nitko ne spominje Štimca...
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Nekako se Štimca,bojim, malo je prevelika sirovina...Uvijek se sjetim one utakmice kad je reko da je napad na njega napad na državu Hrvatsku...Na tom mjestu čovjek mora znat i progutat govno, a on bi se prije potuko s nekim.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Štimac se puno druži sa mafijom, pa nebi baš bija nešto u očima ljudi, a nije neki autoritet u svijetu kao Boban, Šuker... Moš tako ubacit i Bokšića, Jarnija, Prosinečkog, Asanovića... Svi su to dobri i poznati ljudi! Po meni bi oni svi činili HNS! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boban kao predsjednik HNS-a??? Prosinečki i Asanović su ti u Bilićevom timu, a Bokšić se sada uhvatio Hajduka... Ladić se sad bavi golfom (mislim da su ga ovih dana spominjali kako gradi neki golf teren). Mislim da bi Boban bio dobar, ali kako bi on tu mafiju doveo u red, to je pravo pitanje...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.