| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Chelsea - Liverpool u Sport forumu; Evo ipak Chelsea dobio, Liverpool me razočarao, mislio sam da će bolje igrat, jednostavno su bili predefanzivni, a i cjelokupna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| nick kombinira | Chelsea - Liverpool Evo ipak Chelsea dobio, Liverpool me razočarao, mislio sam da će bolje igrat, jednostavno su bili predefanzivni, a i cjelokupna utakmica je bila nekako previše taktička i pomalo dosadna! Mislim da je ona jučer utakmica bila puno bolja i atraktivnija i zanimljivija, ali nije ni ova tako loša, iako je bilo igre najviše na sredini terena Liverpool nekako nije izgledao moćno kao inače |
| | |
| | #7 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Chelsea - Liverpool Da, uvijek kad igraju oni , uvijek ovako bude! A recimo kad igraju protiv nekih drugih protivnika uopće ne igraju tako, to jednostavno ne podnose jedni druge i ne mogu si dopustit da izgube, i onda to ispadne govno od nogometa Šteta šta Manchester ili Milan moraju ispast, bilo bi zakon da su oni u finalu, pokazali su puno više od Chelsea i Liverpoola |
| | |
| | #10 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chelsea - Liverpool Utakmica je bila izvanredna. Vrhunska. Za divno čudo, dvije engleske momčadi odigrali su taktički savršeno, bez bespotrebnog sumanutog trčanja i kretenoidnih startova, bez blentavog centriranja i bez idiotiskih šuteva iz daljine, bez priglupih okomitih dodavanja u prostor, sa pametnom strpljivom igrom, svsishodnim akcijama... Tko se imalo kuži u nogomet, mogao je vidjet masu odličnih poteza... trke, taktike, obrane, odličnih napada, kontranapada... jedno rječju - vrhunski. To je moderni nogomet. Svaka čast i jednom i drugom treneru, i svim igračima. Drogba je veličanstven. Jednostavno veličanstven, Čovjek ima sve, zna sve i radi sve. Savršeno. Makelele - taj čovjek me iz dana u dan sve više oduševljava. Tip cijelih 90 minuta nije pogriješio, nije ispao iz igre, nije krivo dodao, nije se krivo postavio... Jednostavno savršeno odigrana utakmica - i to jako teška, zahtjevna utakmica. Fantazija!!! Gerrard - velikan. Pluća maratonca, srce pravog borca, tehnika, udarac, dodavanje... sve. Sjajan je. Chelsea - sve izvedeno bez greške. Uz napomenu da im nije igrao Essien... ali opet su sve odigrali savršeno. Liverpool - opet moram reć: nije mi jasno ovo Benitezovo pravilo o rotiranju igrača. Nije mu igrao Finnan nego onaj Španjolac Arbeloa, i upravo na toj strani Drogba je radio dar-mar. NIje mu igrao Sissokoo... I najveće pitanje: koji će mu kurac Zenden? Pa tip je usrao 80% svih napada... I na koncu - pod hitno im treba napadač. POD HITNO. Kuyt kao i Ronaldo - puno zuji malo meda daje... Bellamy nije ta klasa... Crouch - a šta reć za njega... Mislim da imaju Fowlera, možda je njemu trebalo dat priliku. Inače, uz samo malo sreće vjerujem da bi Liverpool izjednačio i to bi bilo to. Ovako moraju u uzvratu malo napast, a to će otvorit prostor Drogbi i Ševčenku. Sve u svemu - očekujem još jednu fenomenalnu utakmicu.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chelsea, liverpool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.