Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari u Sport forumu; "Dajte nam Liverpoola, pokazat ćemo tko je gazda na Poljudu" To je reko one godine kad je Hajduk ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-11-07, 16:38   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase
Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari

"Dajte nam Liverpoola, pokazat ćemo tko je gazda na Poljudu"

To je reko one godine kad je Hajduk doživio 8 debrecinki, a Liverpool igro 3 pretkola lige prvaka

Koji su vaši?

također možemo i pričat o njemu trenutačno i tako
Dinamo12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:40   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari

rejdio van o van
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 18:41   #3 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,785
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Meni je najjače bilo na ovom SP kad je komentirao onog talijanskog sudca.... ''koji je ovo mangup'' il tako nešta.... a može mu se to orostit čovjek je u godinama već...
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 18:52   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Najjači njegov komentar mi je nakon što su Vatreni postali treći, a publika mu počela skandirat "Ćiro, majstore!". Tada je izjavio: "Drago mi je što više nisam homoseksualac...".
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 18:54   #5 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,785
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Najjači njegov komentar mi je nakon što su Vatreni postali treći, a publika mu počela skandirat "Ćiro, majstore!". Tada je izjavio: "Drago mi je što više nisam homoseksualac...".
HHEHEH e da i to.... kakav lik
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 22:41   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Meni je najdraža njegova izjava nakon svjetskog prvenstva u njemačkoj. To je bilo u jednoj emisiji na hrt-u gdje su bili on i cico kranjčar.

Cico: Jednostavno nismo imali sreće

Čiro: Sine, mi smo sreću anulirali u startu.....

Još kad on to kaže...kakav lik...
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 11:02   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 787
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...ma tko bi se sjetio svega... Ćiro me nasmijao/rastužio/iznenadio x puta, ali bio mi je dobar u onoj emisiji kada je gostovala Nives....

...kaže Ćiro: "Čini mi se da ta žena nije uračunljiva. Ne shvaćam zašto na takav način zabavlja javnost. Takvim pričama najveće zlo čini onome kome bi najmanje smjela, a to je moj sin Dino Drpić, koji ju je unatoč svemu oženio"

Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 11:57   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,132
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

"dinamo prolazi ajaxa ko plitku vodu"

"moramo se galvanizirati"
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 14:15   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase

Ovo s AJaxom je dobro rekao
Dinamo12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 18:57   #10 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Meni je najjače bilo na ovom SP kad je komentirao onog talijanskog sudca.... ''koji je ovo mangup'' il tako nešta.... a može mu se to orostit čovjek je u godinama već...
neee..

sudac je papak.. obični papak!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: legenda

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113