| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari u Sport forumu; "Dajte nam Liverpoola, pokazat ćemo tko je gazda na Poljudu" To je reko one godine kad je Hajduk ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari "Dajte nam Liverpoola, pokazat ćemo tko je gazda na Poljudu" ![]() ![]() ![]() ![]() To je reko one godine kad je Hajduk doživio 8 debrecinki, a Liverpool igro 3 pretkola lige prvaka Koji su vaši? također možemo i pričat o njemu trenutačno i tako |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari Najjači njegov komentar mi je nakon što su Vatreni postali treći, a publika mu počela skandirat "Ćiro, majstore!". Tada je izjavio: "Drago mi je što više nisam homoseksualac...". |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Član | Re: Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari Citat:
![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari Meni je najdraža njegova izjava nakon svjetskog prvenstva u njemačkoj. To je bilo u jednoj emisiji na hrt-u gdje su bili on i cico kranjčar. Cico: Jednostavno nismo imali sreće Čiro: Sine, mi smo sreću anulirali u startu..... Još kad on to kaže...kakav lik... ![]()
__________________ Hej, Čorluka...!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 787
![]() ![]() | Re: Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari ...ma tko bi se sjetio svega... Ćiro me nasmijao/rastužio/iznenadio x puta, ali bio mi je dobar u onoj emisiji kada je gostovala Nives.... ...kaže Ćiro: "Čini mi se da ta žena nije uračunljiva. Ne shvaćam zašto na takav način zabavlja javnost. Takvim pričama najveće zlo čini onome kome bi najmanje smjela, a to je moj sin Dino Drpić, koji ju je unatoč svemu oženio" ![]() ![]() ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćiro Blažević, vaši najdraži Ćirini komentari Citat:
sudac je papak.. obični papak! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: legenda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

pametni znaju