Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Copa America u Sport forumu; Od 26. 6. do 15.7. Domaćin Venezuela. Grupa A: Bolivia Peru Urugvaj Venezuela Grupa B: Brazil Čile Ekvador Meksiko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 12:43   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Copa America

Od 26. 6. do 15.7. Domaćin Venezuela.

Grupa A:
Bolivia
Peru
Urugvaj
Venezuela

Grupa B:
Brazil
Čile
Ekvador
Meksiko

Grupa C:
Argentina
Kolumbija
Paragvaj
SAD

Brazilci navodno bez Kake i Ronaldinha.

Ono što mene najviše zanima - misli li neko kod nas ovo prenositi pa da se fino izvalim u fotelju i gledam ili ću morati gledati na netu?

P.S
Ameri i Meksikanci dolaze sa upravo završenog Gold Cupa gdje su igrali finale. Pogledao sam 3-4 utakmice , Meksiko jako , jako loše ... do finala su stigli s više sreće nego pameti , a uz to sigurno će biti i umora kod tih reprezentacija , posebno igrača koji igraju u Europi. Eto ,mali hint za ljubitelje klađenja

Zadnji Uredio Ibort : 26-06-07 u 12:45.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:54   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,281
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi
Re: Copa America

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Od 26. 6. do 15.7. Domaćin Venezuela.

Ono što mene najviše zanima - misli li neko kod nas ovo prenositi pa da se fino izvalim u fotelju i gledam ili ću morati gledati na netu?
kolko znam nece prenosit jer bi vec najavljivali to na velika zvona a utekmice bi bile po noci tako da nis od toga, preostaje nam internet
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 13:02   #3 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,811
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

nece sigurno prenosit kod nas, možda bosanci budu nešta... obn, a di gledate na netu?
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 13:06   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Pregledao sam i Novu i OBN i kurce , palce ... nigdje ništa

Evo link gdje se skoro svaki dan može nešto pronaći , a Copa America će biti sva 100%

Livefooty
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 13:23   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ima jedan dobar talijanski kanal, zove se Sportitalia. Ja ga hvatam preko digitalne satelitske (mislim da su na Hotbirdu).
Taj kanal inače prenosi utakmice argentinskog prvenstva, prenosio je i Gold Cup i finale Copa Libertatores. (gledao sam prvu tekmu u Buenos Airesu na legendarnoj Bonboneri, ajme meni koja atmosfera, to je nešto nevjerojatno; bilo koji navijači iz Europe se mogu sakriti pred njima, FENOMENALNO!)

Valjda će i Copu Americu. Pogledat ću doma frekvenciju pa ti javim...

PS: zaboravih reči za koja navijam: Vamos Argentina!!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 13:32   #6 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Ima jedan dobar talijanski kanal, zove se Sportitalia. Ja ga hvatam preko digitalne satelitske (mislim da su na Hotbirdu).
Thanks na informaciji... potražit ću, samo daj frekvenciju...

Citat:
Taj kanal inače prenosi utakmice argentinskog prvenstva, prenosio je i Gold Cup i finale Copa Libertatores. (gledao sam prvu tekmu u Buenos Airesu na legendarnoj Bonboneri, ajme meni koja atmosfera, to je nešto nevjerojatno; bilo koji navijači iz Europe se mogu sakriti pred njima, FENOMENALNO!)
Pretjeruješ... Nije to baš tako

Citat:
PS: zaboravih reči za koja navijam: Vamos Argentina!!
That makes two of us!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 13:49   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Thanks na informaciji... potražit ću, samo daj frekvenciju...

Hoću stavit ću večeras na forum ili najkasnije sutra ujutro.

Pretjeruješ... Nije to baš tako

Ok, ok pretjerujem, zaboravih legendarne Zelene Zmajčeke, navjijače Olimpije iz Ljubljane. Prvo su oni pa veeeeeeeeeeeeeeeelika veeeeeeeeeeeeeelika praznina i tek onda argentinci...

That makes two of us!
Stvarno bi trebali osvojiti. Igraju u najjačem sastavu; Ayalina ozlijeda ipak nije tako strašna kao što se činilo. Riquelme u životnoj formi, čovjek zabio 3 gola u finalu Copa Libertadores. Bilo bi krajnje vrijeme; zadnja titula im je iz 1993., too long for Argentina, definetly!
.
kreky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 13:51   #8 (permalink)
Akademik Foruma

lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

za argentinu sad ili nikad, imaju mislim najbolju momcad na turniru, ovo moraju osvojit, gooo Gaby!!
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 14:20   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Tribam li i ja napominjati da sam za Argentinu
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 14:22   #10 (permalink)
Akademik Foruma

trebala je ovo Nova prenosit, zamislite Stipu Sladoljeva i njegove izreke u po noci neprocjenjivo
Čileanac iz južne afrike , mozda i tog vidimo
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: america, copa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114