| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Copa America u Sport forumu; Od 26. 6. do 15.7. Domaćin Venezuela. Grupa A: Bolivia Peru Urugvaj Venezuela Grupa B: Brazil Čile Ekvador Meksiko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Copa America Od 26. 6. do 15.7. Domaćin Venezuela. Grupa A: Bolivia Peru Urugvaj Venezuela Grupa B: Brazil Čile Ekvador Meksiko Grupa C: Argentina Kolumbija Paragvaj SAD Brazilci navodno bez Kake i Ronaldinha. Ono što mene najviše zanima - misli li neko kod nas ovo prenositi pa da se fino izvalim u fotelju i gledam ili ću morati gledati na netu? P.S Ameri i Meksikanci dolaze sa upravo završenog Gold Cupa gdje su igrali finale. Pogledao sam 3-4 utakmice , Meksiko jako , jako loše ... do finala su stigli s više sreće nego pameti , a uz to sigurno će biti i umora kod tih reprezentacija , posebno igrača koji igraju u Europi. Eto ,mali hint za ljubitelje klađenja Zadnji Uredio Ibort : 26-06-07 u 12:45. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America kolko znam nece prenosit jer bi vec najavljivali to na velika zvona a utekmice bi bile po noci tako da nis od toga, preostaje nam internet
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Ima jedan dobar talijanski kanal, zove se Sportitalia. Ja ga hvatam preko digitalne satelitske (mislim da su na Hotbirdu). Taj kanal inače prenosi utakmice argentinskog prvenstva, prenosio je i Gold Cup i finale Copa Libertatores. (gledao sam prvu tekmu u Buenos Airesu na legendarnoj Bonboneri, ajme meni koja atmosfera, to je nešto nevjerojatno; bilo koji navijači iz Europe se mogu sakriti pred njima, FENOMENALNO!) Valjda će i Copu Americu. Pogledat ću doma frekvenciju pa ti javim... PS: zaboravih reči za koja navijam: Vamos Argentina!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Citat:
Citat:
![]() That makes two of us! ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America za argentinu sad ili nikad, imaju mislim najbolju momcad na turniru, ovo moraju osvojit, gooo Gaby!!
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America trebala je ovo Nova prenosit, zamislite Stipu Sladoljeva i njegove izreke u po noci neprocjenjivoČileanac iz južne afrike , mozda i tog vidimo
| | |
![]() |
| Tagovi: america, copa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

neprocjenjivo
, mozda i tog vidimo