Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Copa America u Sport forumu; Ne bez obrane , ali s onim što bi trebala i biti osnovna težnja u nogometu - dati gol više. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-06-07, 16:28   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Re: Copa America

Ne bez obrane , ali s onim što bi trebala i biti osnovna težnja u nogometu - dati gol više.

Oni jednostavno imaju drugačiju nogometnu filozofiju i hvala Bogu da je tako jer gledanje ovog prvenstva podsjetilo me zašto uopće volim nogomet.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 16:42   #52 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Mislim da to nije (i ne bi trebala bit) "osnovna težnja u nogometu".

Nogomet se igra (naglasak na "igra") radi pobjede.

Pobjeđuje momčad koja je dala više golova. Dakle, 1:0 jednako vrijedi kao i 5:3

E sad, ako se do 1:0 može doći bez žongliranja, driblanja, tunela i sličnih preseravanja - a svi znamo da može - onda čemu svo to preseravanje?

Brazilska (ne bi rekao "južnoamerička" nego baš brazilska) igra ima za svrhu dirblanje, tehniciranje i slično... a ne pobjeđivanje.

Ako se do pobjede može doć i uz tehniciranje - zašto ne? Ali to ne smije bit samo sebi svrha.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 16:50   #53 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

To što ti uživaš u ultra dosadnom nogometu , to je tvoje pravo. Nas ostale pusti da guštamo u ovom što se može vidjeti na Copi , pravom nogometu.

P.S
I poprilično si se zajebo jer 1:0 ni u jednom sustavu natjecanja ne vrijedi kao 5:3 ... ili u prijevodu , veći broj postignutih golova uvijek je prednost.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 16:54   #54 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

To što nema puno golova ne znači da je ultra-dosadno. A onaj tko razumije nogomet, uživa i u taktici, a ne samo u beskrajnom driblanju.

P.S. I nisam se zajebo, jer što ako se gleda omjer pobjeda i poraza u međusobnim susretima? (primjer: Real i Barcelona)
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 17:02   #55 (permalink)
Banned

Naravno da si se zajebo jer napisao si doslovno "1:0 jednako vrijedi kao i 5:3" - prosta činjenica je da nije tako.

Zajeb. Događa se i najboljima.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 17:06   #56 (permalink)
doctor queñones

Nisam se zajebo, jer pobjeda od 1:0 vrijedi kao i pobjeda od 5:3 - a proste činjenice potvrđuju moju tvrdnju, jer svaka pobjeda donosi 3 boda, bez obzira na broj postignutih golova.

Nikad nisam tvrdio da sam najbolji. Zato mi se ne događaju zajebi.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 17:12   #57 (permalink)
Banned

Ok , provjerimo tu tvoju teoriju.

Liga prvaka 2067. , 1. kolo

Hajduk Split - Real Madrid 5:3
Juventus - Domžale 1:0

1. Hajduk Split 3 5:3
2. Juventus 3 1:0
3. Domžale 0 0:1
4. Real Madrid 0 3:5

I rest my case.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 17:15   #58 (permalink)
doctor queñones

Možemo provjerit i moju teoriju

1. Real Madrid - 76 bodova, gol razlika +26
2. Barcelona - 76 bodova, gol razlika +45

I also rest my case
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 22:10   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Misliš - bez obrane?
Koje je sad to stajalište!
Meni je i ovako draže, bez obrane, nego što Juve oduvik igra, čvrstu obranu i dat gol nasriču!
Ps. ne zajebajem sa Juveom, nego samo dajem primjer, oni mi najružnije igraju!

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ne bez obrane , ali s onim što bi trebala i biti osnovna težnja u nogometu - dati gol više.

Oni jednostavno imaju drugačiju nogometnu filozofiju i hvala Bogu da je tako jer gledanje ovog prvenstva podsjetilo me zašto uopće volim nogomet.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Mislim da to nije (i ne bi trebala bit) "osnovna težnja u nogometu".

Nogomet se igra (naglasak na "igra") radi pobjede.

Pobjeđuje momčad koja je dala više golova. Dakle, 1:0 jednako vrijedi kao i 5:3

E sad, ako se do 1:0 može doći bez žongliranja, driblanja, tunela i sličnih preseravanja - a svi znamo da može - onda čemu svo to preseravanje?

Brazilska (ne bi rekao "južnoamerička" nego baš brazilska) igra ima za svrhu dirblanje, tehniciranje i slično... a ne pobjeđivanje.

Ako se do pobjede može doć i uz tehniciranje - zašto ne? Ali to ne smije bit samo sebi svrha.
Slušaj neko voli uživat u igri neko u rezultatu, a ja volim oboje skupa!
A to je ovo šta oni u americi na prvenstvu igraju!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 03:06   #60 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Koje je sad to stajalište!
Meni je i ovako draže, bez obrane, nego što Juve oduvik igra, čvrstu obranu i dat gol nasriču!
Ps. ne zajebajem sa Juveom, nego samo dajem primjer, oni mi najružnije igraju!
To samo dokazuje koliko dugo pratiš nogomet.

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Slušaj neko voli uživat u igri neko u rezultatu, a ja volim oboje skupa!
A to je ovo šta oni u americi na prvenstvu igraju!
Ne. Nije. Tako možda igraju pojedine ekipe na Copa Americi.

Ali većina ekipa uglavnom teži driblanju radi driblanja, mudlanju radi mudlanja, bez ikakvih natruha discipline, taktike, smisla i kohezije.

Ukratko - oni ne igraju, oni drkaju. A za drkanje postoje raznorazna sredstva, ali nogomet nije jedno od tih sredstava.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: america, copa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114