| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Copa America u Sport forumu; Ne bez obrane , ali s onim što bi trebala i biti osnovna težnja u nogometu - dati gol više. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Ne bez obrane , ali s onim što bi trebala i biti osnovna težnja u nogometu - dati gol više. Oni jednostavno imaju drugačiju nogometnu filozofiju i hvala Bogu da je tako jer gledanje ovog prvenstva podsjetilo me zašto uopće volim nogomet. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Mislim da to nije (i ne bi trebala bit) "osnovna težnja u nogometu". Nogomet se igra (naglasak na "igra") radi pobjede. Pobjeđuje momčad koja je dala više golova. Dakle, 1:0 jednako vrijedi kao i 5:3 E sad, ako se do 1:0 može doći bez žongliranja, driblanja, tunela i sličnih preseravanja - a svi znamo da može - onda čemu svo to preseravanje? Brazilska (ne bi rekao "južnoamerička" nego baš brazilska) igra ima za svrhu dirblanje, tehniciranje i slično... a ne pobjeđivanje. Ako se do pobjede može doć i uz tehniciranje - zašto ne? Ali to ne smije bit samo sebi svrha.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America To što ti uživaš u ultra dosadnom nogometu , to je tvoje pravo. Nas ostale pusti da guštamo u ovom što se može vidjeti na Copi , pravom nogometu. P.S I poprilično si se zajebo jer 1:0 ni u jednom sustavu natjecanja ne vrijedi kao 5:3 ... ili u prijevodu , veći broj postignutih golova uvijek je prednost. |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America To što nema puno golova ne znači da je ultra-dosadno. A onaj tko razumije nogomet, uživa i u taktici, a ne samo u beskrajnom driblanju. P.S. I nisam se zajebo, jer što ako se gleda omjer pobjeda i poraza u međusobnim susretima? (primjer: Real i Barcelona) ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Nisam se zajebo, jer pobjeda od 1:0 vrijedi kao i pobjeda od 5:3 - a proste činjenice potvrđuju moju tvrdnju, jer svaka pobjeda donosi 3 boda, bez obzira na broj postignutih golova. Nikad nisam tvrdio da sam najbolji. Zato mi se ne događaju zajebi. ![]()
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Ok , provjerimo tu tvoju teoriju. Liga prvaka 2067. , 1. kolo Hajduk Split - Real Madrid 5:3 Juventus - Domžale 1:0 1. Hajduk Split 3 5:3 2. Juventus 3 1:0 3. Domžale 0 0:1 4. Real Madrid 0 3:5 I rest my case. ![]() |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Možemo provjerit i moju teoriju 1. Real Madrid - 76 bodova, gol razlika +26 2. Barcelona - 76 bodova, gol razlika +45 I also rest my case ![]()
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Koje je sad to stajalište! Meni je i ovako draže, bez obrane, nego što Juve oduvik igra, čvrstu obranu i dat gol nasriču! Ps. ne zajebajem sa Juveom, nego samo dajem primjer, oni mi najružnije igraju! Citat:
Citat:
A to je ovo šta oni u americi na prvenstvu igraju!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | ||
| | |
| | #60 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Copa America Citat:
![]() Citat:
Ali većina ekipa uglavnom teži driblanju radi driblanja, mudlanju radi mudlanja, bez ikakvih natruha discipline, taktike, smisla i kohezije. Ukratko - oni ne igraju, oni drkaju. A za drkanje postoje raznorazna sredstva, ali nogomet nije jedno od tih sredstava. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: america, copa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.