| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Di je nogomet u Sport forumu; pisalo je na htv2 da ce biti utakm man utd-arsenal ... di je?? azasto je nema?? koji je razlog? ha? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,604
![]() | Re: Di je nogomet uh jebote...pa fakat bi utakmica engleske lige trebala biti važnije od hrvatskog sporta ma jesu majmuni jeba im pas mater...pa ipak mi živimo u engleskoj ![]() jebi ga krivo su napisali...imaju 10 tekmi, i dat će neku 2. u budućnosti i amen...sigurno da je hrvatski sport ispred engleske lige. a ko ne misli tako nek se preseli u englesku. a kog ne zanima tenis, neg ide gledta na nekom 2. programu i sve 5. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Di je nogomet Pa ok-- hr tenis..al jbg onda nisu trebali ni stavljat utakm.. tj nisu ni trebali napisat da ce bit, ako nece...onda bi bilo ok.al prejadno je stave da ce bit i onda ne bude. zbog onog cilica sto je izgubio.. jbg ja bi 100 puta radije gledo nogomet pa makar bila i neka tunguzijska liga, nego tenis |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,604
![]() | Re: Di je nogomet Citat:
živiš u hrvatskoj, privikni se na to, i u svakoj iole normalnoj zemlji sport te zemlje će imati prednosti nad engleksom ligom posebno ako je u tijeku 2-2 u mečevima i igra se odlučujući meč najvejrovatnije nisu očekivali 5 setova u1. tekmi...i nadlai su se da će Hrvatska pobjedit, jer tada bi najvejrovatnije i dali engleksu ligu, jer zandji meč ne bi ništa značio. a ovaj sad meč je važan za hrvatski tenis...ako izgube i trebat će igrat sa tunguzijcima u SVjetskoj skupini C ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di je nogomet Sremac- zato što tenis nema fiksno trajanje, pa je postojala mogućnost da završi na vrijeme, ili su okolnosti mogle biti drugačije (da smo dobili prvi meč dana, drugi bi bio rezultatski ne toliko bitan, pa bi vjerojatno gledali nogomet s povremenim uključenjima na tenis)... ![]() A ni nogometa ti ne će danas nedostajati- navečer ide snimka Inter-Fiorentina.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Di je nogomet hu kers
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Di je nogomet ma je.. kako da ne. snimak.. mislim,svake nedjelje stave snimak.. pa koji k cu to gledat? mislim,,,,zavri utakmica, 0-0 i sad ja idem gledat snimak. ono gledam a znam da nema golova.. koja je to fora? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.