| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Didulici prijeti tri godine zatvora u Sport forumu; VRATAR bečke Austrije i hrvatske reprezentacije mogao bi se suočiti s kaznom zatvora od tri godine. Naime, nakon što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Didulici prijeti tri godine zatvora ![]() VRATAR bečke Austrije i hrvatske reprezentacije mogao bi se suočiti s kaznom zatvora od tri godine. Naime, nakon što je u svibnju 2005. godine počinio grubi prekršaj nad napadačem Rapida Axelom Lawareejem, od strane nogometnog saveza bio je kažnjen s osam utakmica neigranja, a kako piše austrijski list Heute Austrijsko državno odvjetništvo podignut će uskoro optužnicu protv hrvatskog reprezentativnog vratara. Belgijanac je nakon udarca Didulice imao potres mozga, ozljeđeno mu je bilo oko i napuknuta nosna kost, te ga nekoliko mjeseci nije bilo na nogometnim terenima. Državni tužitelj Georg Krakow video materijal s utakmice predao je stručnjacima kako bi dobio njihovo mišljenje radi li se o teškim povredama. "Sada sam siguran da se radi o teškim ozljedama" - kazao je Krakow za Heute dodajući kako mu preostaje jedino da protiv Didulice podigne optužnicu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. "Iako je do ozljede vjerojatno došlo u žaru borbe i u želji za pobjedom, granice negdje moraju postojati" - kazao je Krakow. Kako tvrdi Heute, kazna za takav prekršaj je tri godine zatvora. Menadžer Austrije Markus Kraetschmer kazao je za Heute kako se radi o privatnoj tužbi, te da klub Austrija nema ništa s tim. Koja debilana, pa vidio sam gadnijih povreda i jos gadnijih lomova noga ni ono igranje od 8 utakmica nije fer... a ako mu je nogomet pregrub, nek ide heklati ili igrati šah, jebogaja! Kakva tužba?!?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Didulici prijeti tri godine zatvora neki su po tome vec trebali guliti doživotne ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Didulici prijeti tri godine zatvora nes sam nacuo da mu je to vratio za nesto odprije :nunu
| | |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | Ivici Mornaru osam mjeseci zatvora ![]() NAKON Joeya Didulice, kojem zbog grubog prekršaja nad igračem Rapida Axelom Lawareaom, prijeti zatvorska kazna, još jedan hrvatski nogometaš našao se na udaru zakona. Radi se o nekadašnjem reprezentativcu Ivici Mornaru koji je, prema pisanju talijanskog portala Kataweb, već osuđen na osam mjeseci zatvora. Našeg nogometaša, koji karijeru trenutno gradi u Portsmouthu, osudio je, naime, belgijski sud i to zbog krivotvorenja dokumenata za dobivanje državljanstva. Mornar je 2002. godine igrao za belgijski Anderlecht, a cijeli slučaj počeo se razvijati kada je hrvatski nogometaš dobio belgijsko državljanstvo. Prvi navodi u medijima pojavili su se tek 2004. godine, uoči puta hrvatske reprezentacije na EP u Portugal. Mornar je u to vrijeme odbacivao bilo kakve tvrdnje da se radi o nečem ozbiljnom, a isto tvrdi danas. "Od toga neće biti ništa. To se pitanje rješavalo već prije godinu dana, tako da moji odvjetnici stvar drže stvar pod kontrolom. Istina, malo sam iznenađen tom viješću. Čim završi utakmica porazgovarat ću s odvjetnikom i saznati što se to događa i ima li nešto novo." - kazao je Mornar novinaru Novog lista netom prije prvenstvene utakmice njegovog Portsmoutha i Boltona. Podsjetimo, Mornar je na Otok prešao upravo iz Anderlechta u transferu vrijednom 600 tisuća funti. Portsmouth se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu Premiershipa, i jedan je od kandidata za ispadanje u drugu ligu.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Frajer | Re: Didulici prijeti tri godine zatvora Alaaaa zbilja se treba zapitati kada je riječ o sportašima, ja također mislim da od toga neće biti ništa, u zadnje vrijeme samo osuđuju sportaše, koda ih se žele riješiti, ne samo hrvatske nego i svjetske...
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Didulici prijeti tri godine zatvora
| | |
![]() |
| Tagovi: didulici, godine, prijeti, tri, zatvora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:24.

ni ono igranje od 8 utakmica nije fer... a ako mu je nogomet pregrub, nek ide heklati ili igrati šah, jebogaja! Kakva tužba?!?

---ex moderator---