| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona u Sport forumu; Dinamo - Elfsborg 2:0 Ajax - Juventus 0:1 Chelsea - Barcelona 1:3 Stvarno dobre utakmice. Najbolja mi je bila Chelsea ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Dinamo - Elfsborg 2:0 Ajax - Juventus 0:1 Chelsea - Barcelona 1:3 Stvarno dobre utakmice. Najbolja mi je bila Chelsea i Barcelona. Tekma je bila stvarno savršena. Da samo još Ronaldinjo nije fulao penal. he he |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Iako navijam za AC Milan, ja kažem da će ove godine Barcelona osvojit ligu prvaka...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Ja sam reko odma prije utakmice da će Barca bit prvak... Rondaldinjo (kak se piše?) je po meni trenutno najbolji igrač svijeta... još kad Deco s njim zaigra... Igraju tipičan brazilski nogomet... Jesi vido onaj potez Ronaldinja na utakmici kad je dodo Decu (ona finta) fenomenalno... Nije ni pipnio loptu a zeznio je protivnickog igraca... Ja inace mrzim Hajduk, Dinamo, Rijeku, Zagreb, Varteks da sad ne nabrajam cijelu hr ligu... jer užasno loše igraju al eto za pohvalit je današnju Dinamovu igru... Stvarno, pokazali su kak se treba igrat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Citat:
ov | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona A jebiga desi se... Beckham je kao jedan od najpreciznijih igrača na svijetu pa je bezbroj puta fulo penal... Jedina prava konkurencija Ronaldinju je Zidane odnosno Ronaldinjo je konkurencija Zidaneu, samo što njih dvojica igraju posve različitim stilom... Al što se tiče finti Ronaldinju nitko nije ni do koljena... Ona finta s reklame za Nike nije video-montaža već stvaran podez kojeg sam vidio da je napravio u jednoj utakmici...
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Adj reci nekog igrača za kojeg smatraš da je među najboljima... ak izbacimo legendu Zidanea
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dinamo - Elfsborg, Ajax - Juventus, Chelsea - Barcelona Svi su oni super igrači, pogotovo Figo al mislim da još uvijek zaostaju za najboljima... (mislim na onu dvojicu)
| | |
![]() |
| Tagovi: ajax, barcelona, chelsea, dinamo, elfsborg, juventus |
« -
|
Milan - Barcelona »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

ov