| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Dinamo - Hajduk u Sport forumu; OPosljednu ovogodišnju utakmicu u prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi odigrat če naša dva (jedan) največa kluba. Iako je prednost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OPosljednu ovogodišnju utakmicu u prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi odigrat če naša dva (jedan) največa kluba. Iako je prednost Dinamo ipred Hajduka 22 boda ipak je to derbi nad derbijima! Na poljudu se očekuje oko 2000 BBB koji če bodritit Dinamo do još jedne pobjede u prvenstvu!! Da čujem vaša mišljenja kakva če to biti utakmica,tko če pobjediti i hoče li poljud biti pun!! Ja smatram da bi tekma mogla biti dobra jer se Hajduk mora otvoriti a onda Dinamova igra dolazi do izražaja šta smo vidjeli na tekmi protiv varteksa!! Očekujem naravno pobjedu Dinama i polu prazan poljud!! Ajmo plavi po još jednu pobjedu!!! ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | dinamo je pokazao losiju igru na kantridi a opet uzeo je bodove... jedino sto mislim je da ce dinamo imat bolju igru na poljudu, da li ce pobijedit? dunno... x realan...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Photoshop freak | Dinamo puno bolje igra sto pokazuju i bodovi, al mislim da ce pustiti hajduku da ne bude dosadno ko prosle godine (ako bude koef. 2.5< mozda stavim 100 kn)
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | A s obzirom da sam vječiti hajdukovac, ne mogu reći da će Hajduk sigurno izgubiti, ali nažalost teško i da će dobiti. Realno, dinamo je ove godine stvarno puno jači i tu se nema što tražiti. Jedino je moguće da će dinamo ipak biti blaži prema Hajduku jer ako Hajduku uđe u ligu za prvaka, ipak će biti dva nova derbija. A s druge strane se ne moraju bojati da će ih Hajduk stići jer za to nema apsolutno nikakve šanse. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, hajduk |
« Ronaldo & Raul
|
Velemajstor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 5774 | Danas 18:58 |
| Za koga navijate? | Silver | Nogomet | 542 | 05-10-08 11:13 |
| slike derbija Dinamo - Hajduk | Kristijan | Recycle Bin | 3 | 24-08-08 19:56 |
| Hajduk Prvak | Kristijan | Nogomet | 4 | 05-12-07 15:29 |
| Dinamo Zagreb (mp3) | Johnie-Bravo | Glazba | 8 | 14-02-07 10:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.