| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi dinamo-kamen u Sport forumu; ]Evo mene sa utakmice. Odlična utakmica Dinamo ponovo u odličnom izadnju a kamen nije mogao parirati ovakvom dinamu. Prvi gol ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dinamo-kamen ]Evo mene sa utakmice. Odlična utakmica Dinamo ponovo u odličnom izadnju a kamen nije mogao parirati ovakvom dinamu. Prvi gol kapetana dinama Mamića je bio preljep sa jedno 20 metara pod prečku, i prvi gol od eduarda sam protiv dvojce na rubu šesnerterca prodaje im lažnjak baca golmana na stranu i posprema loptu u mrežu ,jeben gol. I onda drugo poluvreme i koreografija boysa Veliki transparent koji je bio zavezan za sjever gore i na kojem je pisalo svetinja na latinskom. Odlično je izgledalo a o atmosferi da i ne pričam jednom riječju ODLIČNA!! ![]() obratite pažnju na transarent koji je na vrhu ovog velikog transarenta dinamo zagreb na kojem piše [size=medium]NAMA SVETINJA CIJELI ŽIVOT,A NEKIMA SAMO ZA DERBI!!![/size] |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamokamen |
« Majstori lopte
|
dinamo!!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dinamo Zagreb (mp3) | Johnie-Bravo | Glazba | 8 | 14-02-07 10:49 |