| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Dinamo - prvih 11 2007./2008. u Sport forumu; Napišite po vašem mišljenju najbolju formaciju i 11-oricu za sezonu 07./08. Igrači: 1. Turina, 2. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-06 Godina: 25
Poruka: 10
![]() | Dinamo - prvih 11 2007./2008. Napišite po vašem mišljenju najbolju formaciju i 11-oricu za sezonu 07./08. Igrači: 1. Turina, 2. Buljat, 3. Čale, 4. Jertec, 5. Ćorluka, 6. Pokrivač, 7. Etto, 8. Tomić, 10. Modrić, 11. Tadić, 12. Lončarić, 13. Chago, 14. Mikić, 15. Carlos, 18. Sammir, 19. Guela, 20. Vukojević, 21. Pandev, 22. Vranjić, 23. Schildenfeld, 24. Eduardo, 25. Šokota, 26. Drpić, 30. Vugrinec, 33. Kelava + Anderson, Šarić, Grgurović i Lovren koji će se vratiti s posudbe. U izboru nema potencijalnih prinova Kovača, Ivankova, Didulice 4-4-2 Lončarić - Buljat, Drpić, Ćorluka, Čale - Etto, Vukojević, Modrić, Vugrinec - Šokota, Eduardo ili obrana: Ćorluka, Drpić, Schildenfeld, Čale |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Dinamo - prvih 11 2007./2008. Loncaric Corluka Drpic Shifo Carlos Eto Vukojevic Chago Samir Modric Eduardo Zamjene koje "zasluzuju" ulazak ili prvu momcad:Sokota(to cemo jos vidjet),Buljat,Guela(isto ko Sokota),Vugrinec...Ovi igraci bi mogli i u prvoj-po mom misljenju.... Za prodat:Cale,Mikic,Jertec,Pandev,Vranjic.... Ostalima dat jos jednu sansu....
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dinamo - prvih 11 2007./2008. Citat:
Za prodati su eduardo, čorluka i modrić, ako dinamo ne uđe u ligu prvaka ili kup uefa.. Oni nemaju što više raditi u hnl-u
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Dinamo - prvih 11 2007./2008. Prva stvar zasto Hajdukovac komentira "Dinamo prvih 11....." Druga stvar dobili su prilike i nisu se bas iskazali,naprotiv nisu nista pokazali!! Treca stvar vjerojatno si htio ispast pametan s komentiranjem koga treba prodat..koda sm debil...ja govorim kome nije mjesto u Dinamu ako nisi svatio a Modric,Eduardo i Corluka su za Dinamo... A poslije sta ce bit biti ce..
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dinamo - prvih 11 2007./2008. ja bi prije svega u novoj sezoni andersonu dao neka zaigra opet u tandemu sa eduardom jer dok su skupa njih dvojica igrali dudu je puno lakse davao golove kad je anderson odvlacio igrace a nije ni anderson za baciti,igracina je on
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, prvih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.