| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Dresovi za SP 2006 u Sport forumu; meni se nesvidjaju bijeli ali zato plavi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dresovi za SP 2006 Citat:
A ni ovaj plavi nije loš, dok je ovaj bijeli totalna banana ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-08-05
Poruka: 37
![]() | Re: Dresovi za SP 2006 Ljudi moji pa vi se zaboravili koja je boja našeg nacionalnog ponosa pa to je bjela i crvena i moram reći da ne priznajem niša osim kvadratiča preko cijeloga dresa!!! U boj, u boj za narod svoj!
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dresovi za SP 2006 dresovi su katastrofa,pa moderniji su bili oni u kojima smo igrali prvu službenu utakmicu protiv sad-a u Zagrebu
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-06 Lokacija: Nova Gradiška - Zagreb
Poruka: 63
![]() | Re: Dresovi za SP 2006 Pa po tim smo dresovima poznati i jednistveni i to je jedino orginalno! Ovi dresovi liče na one sa Eura 96 u Engleskoj, gdije smo dobili nagradu na najlijepši dres. Ovaj novi je dotjeran i pazito je na najmanje detalje, rađen se u suradnji sa navijačima! Meni su super, jedno ova leđa koja su u biti cijela bijela, malo mi nepašu, ali to je moralo biti zbog čitljivosti brojeva! Za razliku od prošlog Europskog prvenstva gdije su svi Nike-ovi dresovi izgledali jednako! Što se tiče plavoga je OK, ali ja bi rađe da svaku tekmu igramo u ovom kockastom!!!
__________________ This time next year, we'll be Millionaires! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2006, dresovi |
« Stranci u repki
|
Primera »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

---ex moderator---
!!!Katastrofa!!!!
Užas...