| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! u Sport forumu; Eduardo je jedan od najboljlih napadača, a i igrača 1.HNL. otkako ja pratim naš nogomet. Mislim da bi polako ... |
| Vidi Rezultate Anketa: U KOJEM KLUBU BI STE VOLJELI VIDJETI EDUARDA? | |||
| BARCELONI | | 10 | 37.04% |
| LYONU | | 5 | 18.52% |
| MANCHESTER UNITEDU | | 4 | 14.81% |
| MILAN | | 8 | 29.63% |
| Glasači: 27. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Barcelona
Poruka: 300
![]() | EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! Eduardo je jedan od najboljlih napadača, a i igrača 1.HNL. otkako ja pratim naš nogomet. Mislim da bi polako mogao potražiti neki klub petice, kao npr.što je Barcelona.Ja mislim da bih se dobro uklopio u njihovu igru. Pa da vidim što vi mislite o njemu, dal je došlo vrijeme za bolji klub? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! A zašto ne bi mogao igrati u većem klubu tipa Milan, Barcelona... Kad može jelen Gilardino onda može i on. Sto puta je bolji od njega
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! Citat:
A sad Barcelona i Milan malo pretjerujete, neka Eduardo ode u Parmu i bude onda jedan od najboljih strijelaca lige pa može u Milana ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! Mislim da bi za Dudu-a najbolji bio PSV, koji već niz godina pokazuje da zna "odgojit" mlade brazilske igrače. A što se ostalih klubova tiče (ponuđenih u anketi) mislim da nema smisla da ode tamo i sjedi na klupi. Umjesto koga bi igro tamo (izuzetak je Gilardino, Berlusconi je već kupio letvu u Javoru u Patkovcu pa će ju zabit na vrh protivničkog šesnaesterca da igrači znaju barem kud će se lopta odbit...)? |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! Citat:
A neznam baš koja je svrha priče gdje će Dudu kad mi se čini da gazda neće da ga pusti
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
![]() |
| Tagovi: eduardo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.