Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!! u Sport forumu; Eduardo je jedan od najboljlih napadača, a i igrača 1.HNL. otkako ja pratim naš nogomet. Mislim da bi polako ...

Vidi Rezultate Anketa: U KOJEM KLUBU BI STE VOLJELI VIDJETI EDUARDA?
BARCELONI 10 37.04%
LYONU 5 18.52%
MANCHESTER UNITEDU 4 14.81%
MILAN 8 29.63%
Glasači: 27. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-07, 19:52   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 300
ronaldinho se izdvaja iz mase
EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!!

Eduardo je jedan od najboljlih napadača, a i igrača 1.HNL. otkako ja pratim naš nogomet. Mislim da bi polako mogao potražiti neki klub petice, kao npr.što je Barcelona.Ja mislim da bih se dobro uklopio u njihovu igru. Pa da vidim što vi mislite o njemu, dal je došlo vrijeme za bolji klub?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 20074324438default.jpg (119.6 KB, 14 pogleda)
ronaldinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 20:04   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,298
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi
Re: EDUARDO DA SILVA 31 GOL!!!!!!!!!!!

Citat:
Pravi autor: ronaldinho Pogledaj Poruke
Eduardo je jedan od najboljlih napadača, a i npr.što je Barcelona.Ja mislim da bih se dobro uklopio u njihovu igru.
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 20:28   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

erm... NOT!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 20:34   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,347
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

A zašto ne bi mogao igrati u većem klubu tipa Milan, Barcelona...
Kad može jelen Gilardino onda može i on. Sto puta je bolji od njega
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 21:09   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,453
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
A zašto ne bi mogao igrati u većem klubu tipa Milan, Barcelona...
Kad može jelen Gilardino onda može i on. Sto puta je bolji od njega
Ne vrijeđaj jelene jer duh jednoga još kruži Maksimirom
A sad Barcelona i Milan malo pretjerujete, neka Eduardo ode u Parmu i bude onda jedan od najboljih strijelaca lige pa može u Milana
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 22:38   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ma Dudu je za ove jadnike tu u našoj ligi BOG!!!
Kak je danas izvozo one jadnike iz Zagreba kog 2. gola, STRAAAAŠNO.
Totalno je sazrio ko igrač.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 00:23   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Mislim da bi za Dudu-a najbolji bio PSV, koji već niz godina pokazuje da zna "odgojit" mlade brazilske igrače. A što se ostalih klubova tiče (ponuđenih u anketi) mislim da nema smisla da ode tamo i sjedi na klupi. Umjesto koga bi igro tamo (izuzetak je Gilardino, Berlusconi je već kupio letvu u Javoru u Patkovcu pa će ju zabit na vrh protivničkog šesnaesterca da igrači znaju barem kud će se lopta odbit...)?
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 00:28   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,432
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Negdje sam pročita da je Eduardo izjavio da bi od svih klubova najrađe zaigra u Sevilli.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 00:32   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,926
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Neka ode u Milan polirat stative zajedno sa Šimićem..hehe

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 00:34   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Poruka: 1,453
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Mislim da bi za Dudu-a najbolji bio PSV, koji već niz godina pokazuje da zna "odgojit" mlade brazilske igrače. A što se ostalih klubova tiče (ponuđenih u anketi) mislim da nema smisla da ode tamo i sjedi na klupi. Umjesto koga bi igro tamo (izuzetak je Gilardino, Berlusconi je već kupio letvu u Javoru u Patkovcu pa će ju zabit na vrh protivničkog šesnaesterca da igrači znaju barem kud će se lopta odbit...)?
Neznam baš čuo sam da se letva umislila i da traži više para pa je Silvio odustao.
A neznam baš koja je svrha priče gdje će Dudu kad mi se čini da gazda neće da ga pusti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: eduardo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114