| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Engleska liga Premiership na TV-u u Sport forumu; NAPOKON, Nova od slijedece subote (15.4) prenosi kraj engleske lige, tri tekme ce bit, zadnja chelsea - manchester. Cijelu sezonu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | NAPOKON, Nova od slijedece subote (15.4) prenosi kraj engleske lige, tri tekme ce bit, zadnja chelsea - manchester. Cijelu sezonu a i proslu cekam da se engleska liga vrati na Tv, popizdio sam vec.. Najjaca i najbolja liga, dosta mi je onog spanjolskog i digickog sranja.. Rekli su ak gledanost bude dobra da ce prenosit slijedecu sezonu dakle ko ne gleda, ko izda - pizda ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Engleska liga Premiership na TV-u Heheheh, ja ti gledam englesku vec 5 sezona, svakog vikenda 2 tekme!!!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Engleska liga Premiership na TV-u ako ista virjedi na nasim televizijama, onda su to tekme. imamo prenose svih liga osim francuske.
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Engleska liga Premiership na TV-u blago vama, znas da se lovi vasa telka, mislim Ftv il tak nes, i u okolici zg-a, jednom sam tak gledal tekmu kod rodbine, man - che 1-0. sam da prenose sljedecu sezonu,inace selim u bosnu
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
![]() | Re: Engleska liga Premiership na TV-u Hvala kur..u!Hoćemo prijenose Engleske,Španjolske,Njemačke,Francuske,Nizozemske,Argentinske i Brazilske lige.Hoćemo prijenose NBA lige i Eurolige. Hoćemo prijenose K1 i Pride turnira i mečeva (ne samo kad je Mirko u ringu).Hoćemo prijenose WRC-a (meni interesantnije nego F1). Dosta je bilo meksičkih,brazilskih,argentinskih,kolumbijskih,talijanskih,hrvatskih i srpskih sapunica. Kad se ovo obistini drage volje ću plaćati pretplatu ,ne od 70kn nego,ako treba, od 200 kn. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Engleska liga Premiership na TV-u Srećom imam kabelsku pa gledam sve lige petice.. A što se tiče naših televizija, to je katastrofa. Nova prenosi samo skijanje (što je ok zbog Janice), RTL samo gostujuće tekme naše repke, a HRT izabere tu i tamo koju tekmu talijanske i španjolske lige, malo rukometa,košarke,vaterpola,formula i to je to. Nema WRC,nema NBA,nema uopće puno sporta,blažena kabelska..
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Engleska liga Premiership na TV-u Vjerujem da bi RTL i NOV@ puno više toga prenosili, ali ovaj naš katastrofalan HRT ima prava na dosta toga pa nemogu drugi. Naravno i ono malo kaj stave, stave na +. E kad bi prava na prvu HNL( i ne samo na HNL) imali RTL ili NOV@ bilo bi puno bolje, a ovako ![]()
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: engleska, liga, premiership, tvu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.

pametni znaju