Stranica 1 od 219 1234561151101 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 2185
Like Tree6Likes

F.C Bayern Munchen

Raspravljate o temi F.C Bayern Munchen u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Nadam se i da na ovome forumu ima Bayern-ovaca,hajdemo se sada svi skupiti i malo komentirati današnji Bayern,igrače,igru,stanje u klubu ...

Banned
    Datum registracije
    22-12-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,193
    Liked
    1 times

F.C Bayern Munchen

Nadam se i da na ovome forumu ima Bayern-ovaca,hajdemo se sada svi skupiti i malo komentirati današnji Bayern,igrače,igru,stanje u klubu i sl....

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: F.C Bayern Munchen

Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje

Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic

Rep+ ide autoru ovog topica

Banned
    Datum registracije
    22-12-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,193
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje

Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic

Rep+ ide autoru ovog topica
    Zaslužuje ga svakako.....

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Prema navodima njemačkog dnevnika Bilda sportski direktor Werdera iz Bremena Klaus Allofs prijeći će u Bayern iz Münchena.

Da je blizu odlasku iz kluba s Wessera Nijemac je potvrdio u izjavi Bildu.

"Ne mogu obećati da ću ostati u Werderu. U pregovorima sam s drugim klubovima i odgovorni u Werderu to znaju".

Ugovor s klubom naših Ivana Klasnića i Jurice Vranješa Allofs ima do ljeta 2009. godine. Tada će posao u Munchenu ostaviti Uli Hoeness.

Njemački mediji također traže zamjenu treneru Bayerna Ottmaru Hitzfeldu, koji gotovo sigurno neće produžiti ugovor na kraju sezone. Kao nasljednik se najviše spominje Marco van Basten.
    Da ja malo doprinesem ovoj temi

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    15 times

već su počeli pisat ako dođe Marco van Basten da će onda Van Bomel početi tražit novi klub jer si nije dobar sa Van Bastenom
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

Banned
    Datum registracije
    22-12-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,193
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
    već su počeli pisat ako dođe Marco van Basten da će onda Van Bomel početi tražit novi klub jer si nije dobar sa Van Bastenom
    Po meni Van bomel ne zaslužuje mjesto u prvoj postavi Bayerna.

Akademik Foruma Avatar od korisnika kresola
    Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

I ja ću dat rep za temu, jer stvarno je preveliki klub da ne bi imao svoje mjesto među ostatkom....

Dobro su se pojačali ove sezone, a Toni i Klose rasturaju (da ne spominjem ostatak) triba ih samo uigrat i mogli bi se iza pauze počet šetat Njemačkim prvenstvom (pogotovo ako Van der Vaart ode iz HSV a a Vranješ se ustali u prvoj postavi Werdera)

po meni se treba samo proć još vremena da se svi u ekipi počnu skontavat međusobno i to je to...
    Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....

Starter Avatar od korisnika Greg Oden
    Datum registracije
    02-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

navijam za bayern od malih nogu...ali me ovo stvarno zivcira.....mislim da altintop ne smije igrati u bayernu.....dosta je jedan musliman...

Banned
    Datum registracije
    22-12-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,193
    Liked
    1 times

Nesviđa mi se nikako dovođenje Van Bastena.....

Banned
    Datum registracije
    22-12-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,193
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Greg Oden Pogledaj Poruke
    navijam za bayern od malih nogu...ali me ovo stvarno zivcira.....mislim da altintop ne smije igrati u bayernu.....dosta je jedan musliman...
    Pusti Altintopa,to je jedan odličan igrač,samo isto ko ostatak ekip trebat će vremena za uigravanje.

Lajkaj nas na Facebooku