Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje
Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic
Rep+ ide autoru ovog topica![]()
Raspravljate o temi F.C Bayern Munchen u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Nadam se i da na ovome forumu ima Bayern-ovaca,hajdemo se sada svi skupiti i malo komentirati današnji Bayern,igrače,igru,stanje u klubu ...
Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje
Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic
Rep+ ide autoru ovog topica![]()
Da ja malo doprinesem ovoj temiPrema navodima njemačkog dnevnika Bilda sportski direktor Werdera iz Bremena Klaus Allofs prijeći će u Bayern iz Münchena.
Da je blizu odlasku iz kluba s Wessera Nijemac je potvrdio u izjavi Bildu.
"Ne mogu obećati da ću ostati u Werderu. U pregovorima sam s drugim klubovima i odgovorni u Werderu to znaju".
Ugovor s klubom naših Ivana Klasnića i Jurice Vranješa Allofs ima do ljeta 2009. godine. Tada će posao u Munchenu ostaviti Uli Hoeness.
Njemački mediji također traže zamjenu treneru Bayerna Ottmaru Hitzfeldu, koji gotovo sigurno neće produžiti ugovor na kraju sezone. Kao nasljednik se najviše spominje Marco van Basten.![]()
već su počeli pisat ako dođe Marco van Basten da će onda Van Bomel početi tražit novi klub jer si nije dobar sa Van Bastenom
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
I ja ću dat rep za temu, jer stvarno je preveliki klub da ne bi imao svoje mjesto među ostatkom....
Dobro su se pojačali ove sezone, a Toni i Klose rasturaju (da ne spominjem ostatak) triba ih samo uigrat i mogli bi se iza pauze počet šetat Njemačkim prvenstvom (pogotovo ako Van der Vaart ode iz HSV a a Vranješ se ustali u prvoj postavi Werdera)
po meni se treba samo proć još vremena da se svi u ekipi počnu skontavat međusobno i to je to...
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
navijam za bayern od malih nogu...ali me ovo stvarno zivcira.....mislim da altintop ne smije igrati u bayernu.....dosta je jedan musliman...
Nesviđa mi se nikako dovođenje Van Bastena.....