| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi F.C Bayern Munchen u Sport forumu; Nadam se i da na ovome forumu ima Bayern-ovaca,hajdemo se sada svi skupiti i malo komentirati današnji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: F.C Bayern Munchen Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic Rep+ ide autoru ovog topica ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Član | Re: F.C Bayern Munchen Citat:
![]()
__________________ BuReK | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: F.C Bayern Munchen već su počeli pisat ako dođe Marco van Basten da će onda Van Bomel početi tražit novi klub jer si nije dobar sa Van Bastenom
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: F.C Bayern Munchen I ja ću dat rep za temu, jer stvarno je preveliki klub da ne bi imao svoje mjesto među ostatkom.... Dobro su se pojačali ove sezone, a Toni i Klose rasturaju (da ne spominjem ostatak) triba ih samo uigrat i mogli bi se iza pauze počet šetat Njemačkim prvenstvom (pogotovo ako Van der Vaart ode iz HSV a a Vranješ se ustali u prvoj postavi Werdera )po meni se treba samo proć još vremena da se svi u ekipi počnu skontavat međusobno i to je to...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:16.