Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi F.C Bayern Munchen u Sport forumu; Nadam se i da na ovome forumu ima Bayern-ovaca,hajdemo se sada svi skupiti i malo komentirati današnji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 08:06   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 791
ribery se izdvaja iz mase
F.C Bayern Munchen

Nadam se i da na ovome forumu ima Bayern-ovaca,hajdemo se sada svi skupiti i malo komentirati današnji Bayern,igrače,igru,stanje u klubu i sl....
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 02:34   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: F.C Bayern Munchen

Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje

Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic

Rep+ ide autoru ovog topica

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 08:14   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pa da... sad sam tek skužio da ovaj klub nema svoj topic... a definitivno ga zaslužuje

Mislim, ako Barcelona i Juventus imaju svoje topce, onda Bayern svakako mora imat svoj topic

Rep+ ide autoru ovog topica
Zaslužuje ga svakako.....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 14:52   #4 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,901
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Prema navodima njemačkog dnevnika Bilda sportski direktor Werdera iz Bremena Klaus Allofs prijeći će u Bayern iz Münchena.

Da je blizu odlasku iz kluba s Wessera Nijemac je potvrdio u izjavi Bildu.

"Ne mogu obećati da ću ostati u Werderu. U pregovorima sam s drugim klubovima i odgovorni u Werderu to znaju".

Ugovor s klubom naših Ivana Klasnića i Jurice Vranješa Allofs ima do ljeta 2009. godine. Tada će posao u Munchenu ostaviti Uli Hoeness.

Njemački mediji također traže zamjenu treneru Bayerna Ottmaru Hitzfeldu, koji gotovo sigurno neće produžiti ugovor na kraju sezone. Kao nasljednik se najviše spominje Marco van Basten.
Da ja malo doprinesem ovoj temi
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 15:33   #5 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 3,424
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

već su počeli pisat ako dođe Marco van Basten da će onda Van Bomel početi tražit novi klub jer si nije dobar sa Van Bastenom
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 11:30   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
već su počeli pisat ako dođe Marco van Basten da će onda Van Bomel početi tražit novi klub jer si nije dobar sa Van Bastenom
Po meni Van bomel ne zaslužuje mjesto u prvoj postavi Bayerna.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 12:25   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,558
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

I ja ću dat rep za temu, jer stvarno je preveliki klub da ne bi imao svoje mjesto među ostatkom....

Dobro su se pojačali ove sezone, a Toni i Klose rasturaju (da ne spominjem ostatak) triba ih samo uigrat i mogli bi se iza pauze počet šetat Njemačkim prvenstvom (pogotovo ako Van der Vaart ode iz HSV a a Vranješ se ustali u prvoj postavi Werdera)

po meni se treba samo proć još vremena da se svi u ekipi počnu skontavat međusobno i to je to...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 12:32   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 57
Greg Oden

navijam za bayern od malih nogu...ali me ovo stvarno zivcira.....mislim da altintop ne smije igrati u bayernu.....dosta je jedan musliman...
Greg Oden je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 12:49   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Nesviđa mi se nikako dovođenje Van Bastena.....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 12:50   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Greg Oden Pogledaj Poruke
navijam za bayern od malih nogu...ali me ovo stvarno zivcira.....mislim da altintop ne smije igrati u bayernu.....dosta je jedan musliman...
Pusti Altintopa,to je jedan odličan igrač,samo isto ko ostatak ekip trebat će vremena za uigravanje.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108