Stranica 179 od 219 PrvoPrvo ... 79129169174175176177178179180181182183184189 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1,781 do 1,790 od 2185
Like Tree6Likes

F.C Bayern Munchen

Raspravljate o temi F.C Bayern Munchen u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Boze me sacuvaj sto ovdje moram citat...kupili utakmicu?lopovi?Svi znamo da je Klose bio u ofsajdu,i to znaci da je utakmica ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Mr.Bean
    Datum registracije
    20-06-06
    Poruka
    670
    Liked
    1 times

Re: F.C Bayern Munchen

Boze me sacuvaj sto ovdje moram citat...kupili utakmicu?lopovi?Svi znamo da je Klose bio u ofsajdu,i to znaci da je utakmica bila kupljena????

Prosle godine,kada je barca dobila chelsea...svi su rekli da je sudac zajebao chelsea,i to nekoliko puta,ali niko nije nikada tvrdio da u barceloni rade lopovi!Mozda bi bilo bolje da pratis neki drugi sport gdje nema "lopova"...znam da mrzis Bayern (kao i skoro cijela Hrvatska),ali to ne znaci da su lopovi...

iz tvojih postova rijetko nesto konstruktivno dolazi,nego cekas da se dogodi neka greska ili da Bayern izgubi pa dodes ovamo i pricas o lopovima,sreci,visoj sili,vremenskim prilikama,urotama ili sto ja znam sto sve ne...mislim,to ne kuzim?pa daj napisi nesto konstruktivno sto ima veze sa Bayernom,pa ces moci i normalno razgovarati s nama ovdje,a ne "e,koji ste vi lopovi"

jaymz,sto se Ribery-a tice,Bayern nema sto izgubiti...ili ce otici i Bayern ce dobiti dobru odstetu, ili ce ostati kod nas sto je opet super.po meni je to win-win situacija.
    Zadnji Uredio Mr.Bean : 18-03-10 u 21:57
    Bosanska haiku poezija na dan zaljubljenih:
    Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene piči depresija, u duši mi opsesija, jebo mater ako te ne volim.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
    citav svijet je reako da ono nije bilo za crveni, citav svijet je rekao da je klose iz ofsajda dao gol , i citav svijet je rekao da je klose ranije trebao dobiti crveni...

i ti sad sve to negiras ???

ajd dobro
    ma što ti melješ gluposti,kakav svijet,kaki ljudi,što ti ptičaš opće?
    to je reklo vas par koji navijate za Juve i talijanske klube,a ne čitav svijet,a ako ono nije za crveni ja stvarno neznam što je onako namjerno igrača lupiti,koda ga je pogodio bokserom,a ne rukom,e onda stvarno neznam što trebaš napraviti za crveni,možda nositi 357 za pasom i ravno sasuti nekome mozak ili neznam što drugo po tebi bi trebaolo biti za crveni....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Mamojebac Avatar od korisnika DinoB
    Datum registracije
    06-01-07
    Poruka
    16,268
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: jaymz Pogledaj Poruke

i jedna vijest koja po mom misljenju i nije bas dobra za Bayern ( jer ce se sad opet samo raspravljati o tome) : procitao sam izjavu Nerlingera da ce se Ribery tek nakon kraja sezone izjasniti da li ce potpisati novi ugovor za Bayern. Do prije nekoliko dana je govorio da ce pocetkom travnja sve biti rijeseno, jer se zeli koncentrirati na SP u J.Africi !
    imam nekako dojam da je njegov odlazak gotova stvar
    ma ja sumnjam i u ove njegove ceste povrede..malo malo covjek ne igra...ja mislim da on hoce da ide...malo je nedostajalo da prosle sezone ode negdje, mislim da ce sad sigurno
    Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!

Datum registracije
    20-06-06
    Poruka
    670
    Liked
    1 times

Eto,dobili smo ManU...kao sto je Lahm rekao:"ne smijemo ih podcijeniti"
    Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene piči depresija, u duši mi opsesija, jebo mater ako te ne volim.

Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Mr.Bean Pogledaj Poruke
    Eto,dobili smo ManU...kao sto je Lahm rekao:"ne smijemo ih podcijeniti"
    sve će se vidjeti....ništa unaprijed govoriti.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

Citat Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
    ma ja sumnjam i u ove njegove ceste povrede..malo malo covjek ne igra...ja mislim da on hoce da ide...malo je nedostajalo da prosle sezone ode negdje, mislim da ce sad sigurno
    ja ne vjerujem da simulira , ali cinjenica da je u posljednje 2 sezone stalno ozlijedjen , a to nije dobro za Bayern ..inache , procitao sam upravo na rtl video textu da ce i sutra protiv Frankfurta pauzirati , opet ga hebe onaj glezanj tj. ozlijeda iz utakmice s Spanjolskom prije 3 tjedna

zdrijebom lige prvaka moram priznati nisam odusevljen , najgori moguci uz Barcu ( ja sam prizeljkivao Ruse )..jos se i uzvrat igra tamo , tako da sam misljenja da je MANU veliki , veliki favorit
    Zadnji Uredio jaymz : 19-03-10 u 18:40
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Datum registracije
    20-06-06
    Poruka
    670
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: sheik_mohamed Pogledaj Poruke
    sve će se vidjeti....ništa unaprijed govoriti.....
    slazem se,mozda i izgubimo

ali cinjenica je da je ManU favorit,ali kada smo 2001 osvojili lp,izbacili smo ih upravo u 1/4 finalu

Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Mr.Bean Pogledaj Poruke
    slazem se,mozda i izgubimo

ali cinjenica je da je ManU favorit,ali kada smo 2001 osvojili lp,izbacili smo ih upravo u 1/4 finalu
    to je istina,i tome tome se ja nadam....

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

ne znam kakao ce to izgledati protiv MANU-a s ovom "obranom" ..jos se danas i Vun Buyten ozlijedio ..inache zasluzena pobjeda Frankfurta od 2:1 , bavarci bili uzasni danas , vodili 1:0 (Klose) do 88 minute , i onda kasirali 2 gola u 2 minute !
    to me podsjetilo na MANU i finale lige prvaka *99 u Barceloni ,lose nam se pise ako se neki stvari ne promjene ,... tu prije svega mislim na povratak Demichelisa
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Akademik Avatar od korisnika kale
    Datum registracije
    07-10-06
    Starost
    25
    Poruka
    4,818
    Liked
    15 times

haha...sad namjerno gube, da se MAN UTD opusti, pa da ga oderu 2:0 u minhenu .

Lajkaj nas na Facebooku