| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Sport forumu; FC Barcelona je najpoznatiji, najtrofejni i najveći sportski kolektiv iz Španjolske. Ove sezone su malo razočarali sa igrom u nekim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu FC Barcelona je najpoznatiji, najtrofejni i najveći sportski kolektiv iz Španjolske. Ove sezone su malo razočarali sa igrom u nekim utakmicama. Mislim da bi sve bilo drukcije da se etto i messi nisu bili ozljedili. Nadam se da će pobjediti sve tri utakmice do kraja i da ce real negdi izgubiti bodove. Koliko se god pričalo da loše igraju još uvik su favorit za naslov. Mislim da će real ostaviti bodove na gostovanju kod zaragoze. FCB |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Citat:
Najpoznatiji - to je relativno, ali Real je barem jednako poznat kao i Barcelona, ako je i poznatiji. Najtrofejniji - nije istina. Real ima više trofeja u svakoj kategoriji. Najveći - opet relativno, rekao bih da je i tu situacija izjednačena. Naravno, ovde je riječ o nogometu... Ako se u obzir uzmu i drugi sportovi (košarka, rukomet...) možda je situacija malo povoljnija za Barcelonu (naglašavam: MOŽDA) ali ovo je topic o nogometu, tako da... Citat:
A dobro... To je tvoje mišljenje... Ja nisam tako siguran ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu zna se kako je real za vrime lea franka osvajao trofeje, zato sam to i napisa. a pod kolektiv sam mislia i na košarku i rukomet di su daleko jači. 1943 Barcelona je dobila Reala u polufinalnoj utakmici kupa rezultatom 3:0.U uzvratnoj utakmici u Madridu policija je uletila u svlačionicu Barcelone.Policija je prijetila nogometašima Barcelone prisilnim radom.Franco u to vrijeme nije želio imati katalonskog finalista u kupu.Barcelona je utakmicu izgubila rezultatom 11:1 uz četri neopravdana crvena kartona za igrače Barcelone.Nakon poraza Barcelone mržnja katalonaca se povečala prema Madridu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu 29 naslova prvaka Šapanjolske (sad ce biti i 30) 9 puta prvak Europe povlačim se iz ove teme..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Citat:
, a da komentiras malo drugu ligu? npr talijansku ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Koliko Real ima europskih titula? Je li Franco bio neprikosnoveni vladar Europe? Deal with it.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Citat:
volio bi da barca osvoji naslov a sad ko ce.. ...a to koje veci sportski kolektiv to je pitanje za mudrijase,ima jednak jak brand u svitu i real i barcelona,koje god cuo za jednoga i za drugoga je....pa sad.. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Evo, da ti malo osvježim pamćenje... Franco umire 20. XI. 1975. Od tada Real osvaja: 13 prvenstava, 4 kupa 3 Lige Prvaka 2 Kupa UEFA 1 europski Superkup 2 Internacionalna superkupa U istom razdoblju, Barcelona osvaja: 9 prvenstava (4 manje od Reala) 7 kupova (3 više od Reala) 2 Lige Prvaka (1 manje od Reala) 4 kupa kupova 2 europska Superkupa (1 više od Reala) A kad spominješ zadnjih 5 godina: Real - 2 titule prvaka, 3 Lige prvaka Barcelona - 2 titule prvaka, 1 Liga Prvaka I tko je bolji? Ajde, baš me zanima
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fc barcelona, obrana naslova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

, a da komentiras malo drugu ligu? npr talijansku