Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Sport forumu; FC Barcelona je najpoznatiji, najtrofejni i najveći sportski kolektiv iz Španjolske. Ove sezone su malo razočarali sa igrom u nekim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-07, 10:47   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto
FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu

FC Barcelona je najpoznatiji, najtrofejni i najveći sportski kolektiv iz Španjolske. Ove sezone su malo razočarali sa igrom u nekim utakmicama. Mislim da bi sve bilo drukcije da se etto i messi nisu bili ozljedili. Nadam se da će pobjediti sve tri utakmice do kraja i da ce real negdi izgubiti bodove. Koliko se god pričalo da loše igraju još uvik su favorit za naslov. Mislim da će real ostaviti bodove na gostovanju kod zaragoze.
FCB
berto11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 10:55   #2 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,748
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu

Nije ni Sevilla za podcijenit
Ive_ri je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 11:45   #3 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
FC Barcelona je najpoznatiji, najtrofejni i najveći sportski kolektiv iz Španjolske.
Nije istina.

Najpoznatiji - to je relativno, ali Real je barem jednako poznat kao i Barcelona, ako je i poznatiji.

Najtrofejniji - nije istina. Real ima više trofeja u svakoj kategoriji.

Najveći - opet relativno, rekao bih da je i tu situacija izjednačena.

Naravno, ovde je riječ o nogometu... Ako se u obzir uzmu i drugi sportovi (košarka, rukomet...) možda je situacija malo povoljnija za Barcelonu (naglašavam: MOŽDA) ali ovo je topic o nogometu, tako da...

Citat:
Ove sezone su malo razočarali sa igrom u nekim utakmicama. Mislim da bi sve bilo drukcije da se etto i messi nisu bili ozljedili. Nadam se da će pobjediti sve tri utakmice do kraja i da ce real negdi izgubiti bodove. Koliko se god pričalo da loše igraju još uvik su favorit za naslov. Mislim da će real ostaviti bodove na gostovanju kod zaragoze.
FCB

A dobro... To je tvoje mišljenje... Ja nisam tako siguran
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 11:51   #4 (permalink)
Akademik Foruma

berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

zna se kako je real za vrime lea franka osvajao trofeje, zato sam to i napisa.
a pod kolektiv sam mislia i na košarku i rukomet di su daleko jači.

1943 Barcelona je dobila Reala u polufinalnoj utakmici kupa rezultatom 3:0.U uzvratnoj utakmici u Madridu policija je uletila u svlačionicu Barcelone.Policija je prijetila nogometašima Barcelone prisilnim radom.Franco u to vrijeme nije želio imati katalonskog finalista u kupu.Barcelona je utakmicu izgubila rezultatom 11:1 uz četri neopravdana crvena kartona za igrače Barcelone.Nakon poraza Barcelone mržnja katalonaca se povečala prema Madridu
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 11:54   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

29 naslova prvaka Šapanjolske (sad ce biti i 30)
9 puta prvak Europe

povlačim se iz ove teme..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:01   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Nije istina.

Najpoznatiji - to je relativno, ali Real je barem jednako poznat kao i Barcelona, ako je i poznatiji.

Najtrofejniji - nije istina. Real ima više trofeja u svakoj kategoriji.

Najveći - opet relativno, rekao bih da je i tu situacija izjednačena.

Naravno, ovde je riječ o nogometu... Ako se u obzir uzmu i drugi sportovi (košarka, rukomet...) možda je situacija malo povoljnija za Barcelonu (naglašavam: MOŽDA) ali ovo je topic o nogometu, tako da...

A dobro... To je tvoje mišljenje... Ja nisam tako siguran
, a da komentiras malo drugu ligu? npr talijansku
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:23   #7 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
zna se kako je real za vrime lea franka osvajao trofeje, zato sam to i napisa.
a pod kolektiv sam mislia i na košarku i rukomet di su daleko jači.

1943 Barcelona je dobila Reala u polufinalnoj utakmici kupa rezultatom 3:0.U uzvratnoj utakmici u Madridu policija je uletila u svlačionicu Barcelone.Policija je prijetila nogometašima Barcelone prisilnim radom.Franco u to vrijeme nije želio imati katalonskog finalista u kupu.Barcelona je utakmicu izgubila rezultatom 11:1 uz četri neopravdana crvena kartona za igrače Barcelone.Nakon poraza Barcelone mržnja katalonaca se povečala prema Madridu
Kad je Franco umro? Koliko titula prvaka je od nejgove smrti osvojio Real, a koliko Barcelona?

Koliko Real ima europskih titula? Je li Franco bio neprikosnoveni vladar Europe?

Deal with it.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:29   #8 (permalink)
Akademik Foruma

ja sam samo napisa kako je bilo prije. možemo i pisati kako je zadnjih 5 godina
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:32   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kad je Franco umro? Koliko titula prvaka je od nejgove smrti osvojio Real, a koliko Barcelona?

Koliko Real ima europskih titula? Je li Franco bio neprikosnoveni vladar Europe?

Deal with it.

volio bi da barca osvoji naslov a sad ko ce.. ...a to koje veci sportski kolektiv to je pitanje za mudrijase,ima jednak jak brand u svitu i real i barcelona,koje god cuo za jednoga i za drugoga je....pa sad..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:42   #10 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
ja sam samo napisa kako je bilo prije. možemo i pisati kako je zadnjih 5 godina

Evo, da ti malo osvježim pamćenje...

Franco umire 20. XI. 1975.

Od tada Real osvaja:
13 prvenstava,
4 kupa
3 Lige Prvaka
2 Kupa UEFA
1 europski Superkup
2 Internacionalna superkupa

U istom razdoblju, Barcelona osvaja:
9 prvenstava (4 manje od Reala)
7 kupova (3 više od Reala)
2 Lige Prvaka (1 manje od Reala)
4 kupa kupova
2 europska Superkupa (1 više od Reala)

A kad spominješ zadnjih 5 godina:

Real - 2 titule prvaka, 3 Lige prvaka
Barcelona - 2 titule prvaka, 1 Liga Prvaka

I tko je bolji? Ajde, baš me zanima
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fc barcelona, obrana naslova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114