Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Nogomet forumu, dio Sport foruma; pa ako je juve los, sto onda barca kupuje juventusove igrace.... a pola vas sto sere "ukro" ne zna ni ...
Nije tebi bilo ni upućeno![]()
Ma nemam ja ništa protiv Stare dame, ali činjenica je da je kažnjen zato što si je namištao sudce koji mu pašu i tako kreirao prvenstvo(ako mu je to pomoglo). i činjenica je da mu je uzet jedan naslov prvaka.
Nisam mislia da je namišta u ligi prvaka, jer mislim da se to ne radi, ako se to radi onda stvarno nema smisla pratiti nogomet.
Ja ne osporavam uspjehe juvea, ali ova afera mu stvarno nije trebala
Ja samo mislim da će Barca osvojit prevenstvo i ništa drugo. Sve osim toga bi bila živa koma da izgube još i taj trofej ove sezone.A za Real mislim da će kiksati u Zaragozi. Jednostavno mora negdje, ne može i treću utakmicu zabiti gol u 90.to je već pomalo postalo žalosno da se tako na kraju izvuće
Ronaldinho
ZARAGOZA-REAL 1:0 STRIJELAC AIMAR
Neka im zabiju braća Milito svaki po jedan
Ronaldinho
Ja vjerujem da će barcelona obraniti naslov jer su najbolja momčad u španjolskoj, a real nakon provlačenja u zadnje 2 tekme mora pasti protiv zaragoze. a što se tiče smrdljivog juventusa on se s ničim ne može usporediti s barcom. to su dva različita shvačanja nogometa. jednostavno barcu je užitak gledati, a juventusovo mrcvarenje je mučno.
Da,da..mike...
Barcu je užitak gledati kad igraju protiv Getafea![]()
Zadnji Uredio sahasa : 23-05-07 u 21:42