zelim sreču Barci,ali samo u Španjolskom prvenstvu![]()
Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: mike tyson Ja vjerujem da će barcelona obraniti naslov jer su najbolja momčad u španjolskoj, a real nakon ...
zelim sreču Barci,ali samo u Španjolskom prvenstvu![]()
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
kolege zamoljavam vas da brisete ovaj post
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
damfisk,
ako je od nas dvojice netko mulac onda si to ti. zato što je tvoje nogometno znanje uglavnom skinuto s neta. vidiš postoji još jako puno klubova koji su stari 100 godina,ali ja nisam kao ti imao prilike gledati njihove utakmice prije 60,70 godina da znam koliko su golova postizali,ali govorim o bližoj povijesti koju znam. a od ovih velikih igrača koje si naveo molio bih te da mi objasniš kakav su trag u juventusu ostavili vieri i bokšić. a ako je to tako velik i močan klub, zar im je ovo trebalo?
Zadnji Uredio Dr Jekyll : 25-05-07 u 11:38
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
dinob, ti kao navijač tog smrdljivog juventusa bi trebao znati da su bokšić i vieri igrali samo sezonu 96-97 i da NISU mogli osvojiti nekoliko scudetta, da NISU uzeli ligu "šampiona", a pošto si takva nenormalna konjina počinješ izmišljati. ja sam pisao o barceloni i izražavao svoje mišljenje dok mi nisu počeli uletavat likovi s nekim usporedbama.
e glupane ovako:
1.nisam nigdje reko da su obadvojica igrali sve te sezone, vec sam reko da su te sezone bile uspjesne za juve u nizu
2.boksic je osvoji ligu sampiona
3.vieri je doso sljedece godine i igro u finalu
zato idi svrsavaj na svoj gatefe, tj barcelonu i malo se smiri...![]()