Stranica 4 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 60

FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu

Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: mike tyson Ja vjerujem da će barcelona obraniti naslov jer su najbolja momčad u španjolskoj, a real nakon ...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu

Citat Pravi autor: mike tyson Pogledaj Poruke
    Ja vjerujem da će barcelona obraniti naslov jer su najbolja momčad u španjolskoj, a real nakon provlačenja u zadnje 2 tekme mora pasti protiv zaragoze. a što se tiče smrdljivog juventusa on se s ničim ne može usporediti s barcom. to su dva različita shvačanja nogometa. jednostavno barcu je užitak gledati, a juventusovo mrcvarenje je mučno.
    Aha... evo još jednog.

Trebam li ja sad po sto i prvi put navodit sve one sezone kada je Juverntus bio najefikasniji klub u ligi?

Trebam li ja sada citirat sve one europske utakmice kada je Juventus davao po 2-3 gola po utakmici?

Trebam li ja spominjat Viallija i Ravanellija, Bokšića i Vierija?

Trebam li?

Ma nema smisla... nema smisla tumačit mulcu koji je jučer počeo gledat nogomet da ne moćeš na osnovu jedne ili dvije sezone, niti na osnovu rada jednog trenera, kategorizirat jedan klub, koji postoji preko 100 godina, kao
    "mrcvarenje"

Nema smisla uopće.

Samo ću ti reć - sinko, nemaš pojma.

Starter Avatar od korisnika Goku
    Datum registracije
    04-05-07
    Starost
    38
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

zelim sreču Barci,ali samo u Španjolskom prvenstvu
    Of all the things I've lost, I miss my mind the most

Starter Avatar od korisnika Goku
    Datum registracije
    04-05-07
    Starost
    38
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

kolege zamoljavam vas da brisete ovaj post
    Of all the things I've lost, I miss my mind the most

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mike tyson
    Datum registracije
    02-03-07
    Starost
    33
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

damfisk,
    ako je od nas dvojice netko mulac onda si to ti. zato što je tvoje nogometno znanje uglavnom skinuto s neta. vidiš postoji još jako puno klubova koji su stari 100 godina,ali ja nisam kao ti imao prilike gledati njihove utakmice prije 60,70 godina da znam koliko su golova postizali,ali govorim o bližoj povijesti koju znam. a od ovih velikih igrača koje si naveo molio bih te da mi objasniš kakav su trag u juventusu ostavili vieri i bokšić. a ako je to tako velik i močan klub, zar im je ovo trebalo?
    S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

damfisk,
    ako je od nas dvojice netko mulac onda si to ti. zato što je tvoje nogometno znanje uglavnom skinuto s neta. vidiš postoji još jako puno klubova koji su stari 100 godina,ali ja nisam kao ti imao prilike gledati njihove utakmice prije 60,70 godina da znam koliko su golova postizali,ali govorim o bližoj povijesti koju znam. a od ovih velikih igrača koje si naveo molio bih te da mi objasniš kakav su trag u juventusu ostavili vieri i bokšić. a ako je to tako velik i močan klub, zar im je ovo trebalo?
    Vrlo jednostavan odgovor na sve ovo ćeš dobiti ako pročitaš prvi tekst u temi "R.I.P nogometu moj!". Skinut je s neta i svaki ljubitelj nogometa trebao bi ga pročitati. Samo te molim da si uzmeš vremena i polako i s razumijevanjem ga pročitaš.
    Zadnji Uredio Dr Jekyll : 25-05-07 u 11:38
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    Vrlo jednostavan odgovor na sve ovo ćeš dobiti ako pročitaš prvi tekst u temi "R.I.P nogometu moj!". Skinut je s neta i svaki ljubitelj nogometa trebao bi ga pročitati. Samo te molim da si uzmeš vremena i polako i s razumijevanjem ga pročitaš.
    Kakve to veze ima sa barcom i njenim obranom naslova

Mamojebac Avatar od korisnika DinoB
    Datum registracije
    06-01-07
    Poruka
    16,268
    Liked
    10 times

damfisk,
    nikakav osim sto su osvojili ligu sampiona.... bezveze...i u tom nizu su osvojili kup uefa i kup kupova... i jos 2 puta igrali u finalu... i ko zna kolko scudetta ehhehe a sto se tice npr zadnjih 20 godina..opet je juve uspjenisji na svim frontovima...zato nemoj srat ...

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
    Kakve to veze ima sa barcom i njenim obranom naslova
    A gdje se upće spominje Barca i njeni naslovi u Tysonovom postu na koji sam odgovorio?
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mike tyson
    Datum registracije
    02-03-07
    Starost
    33
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

dinob, ti kao navijač tog smrdljivog juventusa bi trebao znati da su bokšić i vieri igrali samo sezonu 96-97 i da NISU mogli osvojiti nekoliko scudetta, da NISU uzeli ligu "šampiona", a pošto si takva nenormalna konjina počinješ izmišljati. ja sam pisao o barceloni i izražavao svoje mišljenje dok mi nisu počeli uletavat likovi s nekim usporedbama.
    S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png

Mamojebac Avatar od korisnika DinoB
    Datum registracije
    06-01-07
    Poruka
    16,268
    Liked
    10 times

dinob, ti kao navijač tog smrdljivog juventusa bi trebao znati da su bokšić i vieri igrali samo sezonu 96-97 i da NISU mogli osvojiti nekoliko scudetta, da NISU uzeli ligu "šampiona", a pošto si takva nenormalna konjina počinješ izmišljati. ja sam pisao o barceloni i izražavao svoje mišljenje dok mi nisu počeli uletavat likovi s nekim usporedbama.
    e glupane ovako:
    1.nisam nigdje reko da su obadvojica igrali sve te sezone, vec sam reko da su te sezone bile uspjesne za juve u nizu
    2.boksic je osvoji ligu sampiona
    3.vieri je doso sljedece godine i igro u finalu

zato idi svrsavaj na svoj gatefe, tj barcelonu i malo se smiri...

Lajkaj nas na Facebooku