Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: mike tyson a pošto si takva nenormalna konjina počinješ izmišljati... Ti stvarno želiš bann? Napadaj i ti koga ...
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
pa jednu uvrijedljivu rijec kazem u citavom postu...za razliku od ovoga sto mu je svaka druga uvrijedljiva...
A jel to znači da i ti moraš biti takav? Gle, svi mi dolazimo ovdje da se družimo, razmjenimo mišljenja, možda nešto naučimo. Ako smatraš da te netko vrijeđa, reci mu, reci moderatorima i oni će reagirati. Nemoj na uvredu odgovarat uvredom. To ničemu ne vodi. Moćda netko nešto kaže, a da ni ne zna da te uvrijedio. Reci mu to i mislim da neće biti nikakvih problema. Bolje da sami između seba rješavamo stvari, nego da nam ih moderatori rješavaju. To nikome ne koristi.
Ovo vrijedi za sve, i za mene i za tebe i za svakoga ko dolazi ovdje.
Kakav su trag ostavili u Juventusu? Osim šta su osvojili naslov prvaka Italije i igrali finale Lige prvaka i nazabijali se golova - nikakav.
Govoriš o bližoj povijesti? Koliko unatrag seže ta tvoja "bliža povijest"? 3 sezone? 4? 5?
I onda ja nemam pojma? E svaka ti dala, mešte...![]()
OVO UPOZORENJE VRIJEDI ZA SVE...
PRESTANITE SA VRIJEĐANJIMA I RASPRAVLJAJTE NORMALNO !
SVAKI DALJNJI PRIJESTUP BIT ĆE SANKCIONIRAN !
-sahasa
i da, pazite šta pišete o Realu jer je moderator sahasa Realovac![]()
[sigpic][/sigpic]
Sirotinji i pas kurac pokazuje.