| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Sport forumu; sahasa je realovac ali mi je jednom priznao da mu je ipak malo draža barca.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 31
Poruka: 864
![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu sahasa je realovac ali mi je jednom priznao da mu je ipak malo draža barca.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Da se osvrenom. Naravno da sam za to da Barca osvoji opet prvenstvo. Jer ako to ne uspiju, bit ce im sezona bez trofeja. Izgubljen Superkup, ispad iz Lige prvaka, španjolskog kupa... Stavrno bi bilo šteta. Pa igraju prelijepo, a ne hazarderski i zato nekad kiksaju. Što se tiše Reala, postaju kao Juventus, davaju golove u 90.+ minuti, cijelo prvenstvo bili 3.. I sad da mi takve osvoje prvenstvo...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #54 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu rađe bi da barca osvoji nego real, ali nekako bi mi baš bilo drago da jedna mala sevilla to osvoji, lijepo je to za vidjet , njihovi navijači bi se tome sigurno puno više radovali nego barcelonini i realovi kojima je to sve već normalno iako su i realovi već pomalo očajni sigurno |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Mamojebac Datum registracije: 06-01-07 Lokacija: Salt City
Poruka: 15,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu [quote=fuzija;325990]Da se osvrenom. Naravno da sam za to da Barca osvoji opet prvenstvo. Jer ako to ne uspiju, bit ce im sezona bez trofeja. Izgubljen Superkup, ispad iz Lige prvaka, španjolskog kupa... Stavrno bi bilo šteta. Pa igraju prelijepo, a ne hazarderski i zato nekad kiksaju. Što se tiše Reala, postaju kao Juventus, davaju golove u 90.+ minuti, cijelo prvenstvo bili 3.. I sad da mi takve osvoje prvenstvo...[/QUOTE] kad je juve bio 3 i osvojio prvenstvo??? juventusa niko nije skino sa prvog mjesta 2 i po godine.. malo argumenata ti nece skodit ..i de mi nađi jednu utakmicu da je juve dobio u 90??? ja se stvarno ne sjecam... seres bez veze... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| - Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Stereotipovi, stari... sve su to sterteotipovi Oni su jedno, negdje, na TV-u, čuli od jednog komentatora (čije ime ne znaju) da je Juventus ekipa koja jednom je dala gol (dakle, JEDNOM dala JEDAN gol) u zadnjoj minuti - i to je sasvim dovoljno da se Juventus proglaki ekipom koja UVIJEK daje golove u zadnjoj minuti Uzalud argumenti, podaci, titule, igrači, strijelci... uzalud jer popularni stereotip glasi "Juventus daje golove u zadnjoj minuti" i nema tog boga koji će ih razuvjerit Sačuvaj bože da se mućne glavnom pročačka po netu, raspita, pročita... Ma neeee.... jer najlakše je vjerovati stereotipu |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 18
Poruka: 6,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Citat:
“on je čileanac iz južne afrike” ![]()
__________________ Giggs... Giggs will tear you apart... again | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu Govorio sam da je Real ove sezone bio cijelo vrijeme 3. i sad da mi osovoji prevenstvo. Za Juventus sam govorio za golove u zadnjim minutama, što je, ma koliko se ti i damfisk ljutili, nepobitna činjenica. Zadnjih 10-15 godina koliko pratim nogomet dosta puta i u tekamama i Petici moglo se vidit kad Juventus postiže golove. Nikakvi stereotipovi...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Mamojebac Datum registracije: 06-01-07 Lokacija: Salt City
Poruka: 15,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu pa de mi potrazi na netu da vidim...posto kazes da je bilo cesto..onda ces veoma lako nac te golove u 90 i posle... a cuj price:"steta sto real postaje kao juve" ...sto znaci cim neko dobro igra mora se gazit po njemu.... to sam poceo svatat kao kompliment.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fc barcelona, obrana naslova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:52.