Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu u Sport forumu; sahasa je realovac ali mi je jednom priznao da mu je ipak malo draža barca....

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-07, 19:44   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 31
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase
Re: FC Barcelona u borbi za treci naslov u nizu

sahasa je realovac ali mi je jednom priznao da mu je ipak malo draža barca.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 20:21   #52 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 32
Poruka: 12,627
sahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

jes of kors
Ni u najluđim snovima nije tako

PRAVILA PONAŠANJA

KAHLES OPTIKA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 20:36   #53 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 24
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Da se osvrenom. Naravno da sam za to da Barca osvoji opet prvenstvo. Jer ako to ne uspiju, bit ce im sezona bez trofeja. Izgubljen Superkup, ispad iz Lige prvaka, španjolskog kupa... Stavrno bi bilo šteta. Pa igraju prelijepo, a ne hazarderski i zato nekad kiksaju. Što se tiše Reala, postaju kao Juventus, davaju golove u 90.+ minuti, cijelo prvenstvo bili 3.. I sad da mi takve osvoje prvenstvo...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 21:28   #54 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 21
Poruka: 9,690
Ive_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosanIve_ri ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

rađe bi da barca osvoji nego real, ali nekako bi mi baš bilo drago da jedna mala sevilla to osvoji, lijepo je to za vidjet , njihovi navijači bi se tome sigurno puno više radovali nego barcelonini i realovi kojima je to sve već normalno iako su i realovi već pomalo očajni sigurno
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 00:55   #55 (permalink)
Mamojebac

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 15,850
DinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svima

[quote=fuzija;325990]Da se osvrenom. Naravno da sam za to da Barca osvoji opet prvenstvo. Jer ako to ne uspiju, bit ce im sezona bez trofeja. Izgubljen Superkup, ispad iz Lige prvaka, španjolskog kupa... Stavrno bi bilo šteta. Pa igraju prelijepo, a ne hazarderski i zato nekad kiksaju. Što se tiše Reala, postaju kao Juventus, davaju golove u 90.+ minuti, cijelo prvenstvo bili 3.. I sad da mi takve osvoje prvenstvo...[/QUOTE]

kad je juve bio 3 i osvojio prvenstvo??? juventusa niko nije skino sa prvog mjesta 2 i po godine.. malo argumenata ti nece skodit ..i de mi nađi jednu utakmicu da je juve dobio u 90??? ja se stvarno ne sjecam...
seres bez veze...
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 03:11   #56 (permalink)
-

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
damfisk je zabranio reputaciju

Stereotipovi, stari... sve su to sterteotipovi

Oni su jedno, negdje, na TV-u, čuli od jednog komentatora (čije ime ne znaju) da je Juventus ekipa koja jednom je dala gol (dakle, JEDNOM dala JEDAN gol) u zadnjoj minuti - i to je sasvim dovoljno da se Juventus proglaki ekipom koja UVIJEK daje golove u zadnjoj minuti

Uzalud argumenti, podaci, titule, igrači, strijelci... uzalud

jer popularni stereotip glasi "Juventus daje golove u zadnjoj minuti" i nema tog boga koji će ih razuvjerit

Sačuvaj bože da se mućne glavnom pročačka po netu, raspita, pročita... Ma neeee.... jer najlakše je vjerovati stereotipu
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 13:05   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 18
Poruka: 6,256
lol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobarlol_lol je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Oni su jedno, negdje, na TV-u, čuli od jednog komentatora (čije ime ne znaju) da je Juventus ekipa koja jednom je dala gol (dakle, JEDNOM dala JEDAN gol) u zadnjoj minuti - i to je sasvim dovoljno da se Juventus proglaki ekipom koja UVIJEK daje golove u zadnjoj minuti
to su sigurno culi od onog kretena sladoljeva sa nove tv
“on je čileanac iz južne afrike”
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 13:45   #58 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 24
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
kad je juve bio 3 i osvojio prvenstvo??? juventusa niko nije skino sa prvog mjesta 2 i po godine.. malo argumenata ti nece skodit ..i de mi nađi jednu utakmicu da je juve dobio u 90??? ja se stvarno ne sjecam...
seres bez veze...
Govorio sam da je Real ove sezone bio cijelo vrijeme 3. i sad da mi osovoji prevenstvo. Za Juventus sam govorio za golove u zadnjim minutama, što je, ma koliko se ti i damfisk ljutili, nepobitna činjenica. Zadnjih 10-15 godina koliko pratim nogomet dosta puta i u tekamama i Petici moglo se vidit kad Juventus postiže golove. Nikakvi stereotipovi...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 14:17   #59 (permalink)
Mamojebac

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 15,850
DinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svimaDinoB je poznat svima

pa de mi potrazi na netu da vidim...posto kazes da je bilo cesto..onda ces veoma lako nac te golove u 90 i posle...
a cuj price:"steta sto real postaje kao juve" ...sto znaci cim neko dobro igra mora se gazit po njemu.... to sam poceo svatat kao kompliment..
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 15:13   #60 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 7,126
berto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masiberto11 je dragulj u masi

Ajmo momci, povjediti espanyol pa sa realom što bude da bude.

Ja sam uvjeren u novi naslov Fc Barcelone..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fc barcelona, obrana naslova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114