| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Fc Internazionale u Sport forumu; Za sve ljubitelje ovog kluba i za one koji ce to postati!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Pa ne znam koliko ih ima, ali to je zacijelo jedna tužna i nevesela skupina... malo je toga čemu se oni mogu radovat ![]() P.S. Mala provokacija od navijača jednog drugoligaškog kluba. Nemojte zamjerit, to je dobronamjerno ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Sa kojeg je stadiona ta slika?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Vidiš, pa i ti Milanisti s vremena na vrijeme naprave nešto pametno ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale jeste prvi za sada... vidjet ćemo na kraju Pa i stadion u Splitu zove se "Gradski stadion" a svi ga zovu Poljud. Tako i "Giuseppe Meazza" - to je službeni naziv, a svi ga zovu San Siro (mislim da se tako zove dio grada u kojem je stadion)
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Znam, znam... samo Meazza je igrao i za Milan (iako je duže za Inter, i tu je odigrao najbolje godine) Samo, mislim da je stadion dobio ime po njemu više zbog njegovih zasluga za reprezentaciju (bio je kapetan momčadi koja je 1938. bila prvak svijeta i godinama je bio najbolji strijelac u povijesti tal. reprezentacije) A Inter je na tom stadionu počeo igrat tek 1947. tako da sigurno nisu nazvali stadion po Meazzi zbog njegovih zasluga u Interovom dresu. Ali, u pravu si. Kao navijač Intera, i trebao bi zvat stadion Meazza, a ne San Siro ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: fc internazionale, internazionale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.