Pa ne znam koliko ih ima, ali to je zacijelo jedna tužna i nevesela skupina... malo je toga čemu se oni mogu radovat
![]()
![]()
P.S. Mala provokacija od navijača jednog drugoligaškog kluba. Nemojte zamjerit, to je dobronamjerno![]()
![]()
Raspravljate o temi Fc Internazionale u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Za sve ljubitelje ovog kluba i za one koji ce to postati!...
Potpis? Ma jebeš potpis!
Pa ne znam koliko ih ima, ali to je zacijelo jedna tužna i nevesela skupina... malo je toga čemu se oni mogu radovat
![]()
![]()
P.S. Mala provokacija od navijača jednog drugoligaškog kluba. Nemojte zamjerit, to je dobronamjerno![]()
![]()
no hard feelings!
Sa kojeg je stadiona ta slika?
san siro
gradski derbi
Vidiš, pa i ti Milanisti s vremena na vrijeme naprave nešto pametno![]()
![]()
![]()
Poljuda![]()
Mislim da smo prvi u serie A?!
Stadion se zove Giuseppe Meazza!
Zadnji Uredio eowyn : 19-10-06 u 14:11
Potpis? Ma jebeš potpis!
jeste prvi za sada... vidjet ćemo na kraju
Pa i stadion u Splitu zove se "Gradski stadion" a svi ga zovu Poljud. Tako i "Giuseppe Meazza" - to je službeni naziv, a svi ga zovu San Siro (mislim da se tako zove dio grada u kojem je stadion)
Navijači Milana ga zovu San Siro jer je dotični Giuseppe Meazza igračka legenda Intera. Tako da ova usporedba za Split i Hajduk ne stoji
Potpis? Ma jebeš potpis!
Znam, znam... samo Meazza je igrao i za Milan (iako je duže za Inter, i tu je odigrao najbolje godine)
Samo, mislim da je stadion dobio ime po njemu više zbog njegovih zasluga za reprezentaciju (bio je kapetan momčadi koja je 1938. bila prvak svijeta i godinama je bio najbolji strijelac u povijesti tal. reprezentacije)
A Inter je na tom stadionu počeo igrat tek 1947. tako da sigurno nisu nazvali stadion po Meazzi zbog njegovih zasluga u Interovom dresu.
Ali, u pravu si. Kao navijač Intera, i trebao bi zvat stadion Meazza, a ne San Siro![]()