Ovo je izgleda ja vs. everybody...
Ma, Forza INTER!!!!
![]()
![]()
![]()
Raspravljate o temi Fc Internazionale u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Ma ima njih, ali navijaju za onaj Inter iz Zaprešića...
[sigpic][/sigpic]
Ovo je izgleda ja vs. everybody...
Ma, Forza INTER!!!!
![]()
![]()
![]()
Potpis? Ma jebeš potpis!
inter=najveći luzerski klu na svijetu
forza juveeee
Saro sempre al tuo fianco
Io di te non mi stanco
Sei la cosa piu bella che c'e!!!
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
Ha ha ha ha ha![]()
![]()
... svaka čast rep+
![]()
![]()
Dobra kontra!
![]()
NIJA ZA LUZERIMA
Saro sempre al tuo fianco
Io di te non mi stanco
Sei la cosa piu bella che c'e!!!
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
Pa zakaj onda pises uopce?![]()
Potpis? Ma jebeš potpis!
Sta se tice navijaca...svi koji su malo bolje upoznati sa Ultras scenom u Italiji znaju da su Juventusovi navijaci najvece pizde...sami sminkeri sa salovima i dolcevitama...zato nemojte puno o njima...nisu vridni spominjat PSSSSSSST. A sta se tice Intera, ipak je tema o njima, ja ne bizim od toga da su luzeri...ali jebi ga (jel se smi bestimat u forumu?) tesko bit luzer kad imas Milana (Berlusconija) i Juventus (Moggia) u istoj ligi...dobro Juventus vise nije tu
Momci gube glupe tekme istina je, al su bar posteni...nije sramota izgubit, ali kad namistis tekmu protiv Empolija (ka Juventus) e to je vec sramota...to je ko da Hajduk ide namistit tekmu sa Utorima gornjim?!
"Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad
Ma daj stari ne seri...
moran ti tako reć - jer jednostavno sereš!!!
Kako ti znaš da Juventus namišta utakmice?! Ajde reci mi, molin te - kako ti to znaš? Pročita si u novinama!
Pizdiš kako je Juventus lopovski klub - a kad kažen da je osvojija u Evropi sve šta se može osvojit - onda mučiš... je li?
Ma daj ne seri nego reci pošteno - nije mi drag Juventus, drag mi je Inter - i svaka ti čast. A ne ovako - kažeš da voliš Inter jer mrziš Juventus - a to je totalno glupo!!!